4 calități pe care femeile le apreciază la un bărbat. Le-am aflat chiar de la ele

0
3820

După un chestionar rapid aplicat femeilor din jurul nostru, am aflat că există câteva calități care le cuceresc imediat. Unele aspecte erau previzibile, însă altele ne-au surprins total.

Când vrei să afli ce le impresionează pe femei, cea mai sigură modalitate de a găsi răspunsuri sincere este să le întrebi chiar pe ele. Le-am chestionat noi pentru tine și am aflat câteva lucruri neașteptate. În plus, am descoperit că există câteva calități pe care le apreciază domnișoarele indiferent de vârstă sau stil de viață și care pot fi considerate universale.  

  • Gusturile se discută uneori. La propriu

Bărbații care știu să gătească și să aleagă un vin bun au un atu în fața celor care nu stau deloc în bucătărie. Nu ne înțelege greșit, asta nu înseamnă că trebuie să stai toată ziua la cratiță, ci că, dacă pregătești din când în când o cină deosebită, s-ar putea să fii răsplătit pe măsura efortului.

O bilă albă au și bărbații care cunosc vinurile. Nu trebuie să ai cunoștințe de somelier, ci doar să știi câteva date legate de vinurile care se consumă cel mai frecvent. Înainte de o întâlnire și nu numai, te sfătuim să arunci un ochi peste acest articol despre tipuri de vinuri și care sunt cele mai bune, pentru a ști ce să comanzi la restaurant. Găsești acolo informațiile de care ai nevoie pentru a face o alegere corectă, dar și pentru a-i arăta ei că știi să apreciezi o aromă deosebită. În plus, s-ar putea să descoperi și tu niște tipuri de vin cu un gust memorabil.

  • Dansul, mai important decât credeam, de fapt

Ok, știam deja că unele femei sunt impresionate de bărbații care știu tango sau diverse dansuri latine cu denumiri ciudate, dar se pare că este o calitate pe care toate femeile o apreciază. Se pare că ele se uită cu atenție la mișcările tale de pe ringul de dans, indiferent de muzică. Dacă obișnuiești să acaparezi tot ringul de dans când mergi la vreo petrecere, te miști pe lângă ritm sau sprijini toată seara peretele clubului, e clar că nu vei fi remarcat de nicio femeie.

  • Umorul, în topul celor mai apreciate calități

Marilyn Monroe a lăsat un sfat prețios tuturor bărbaților: „Dacă faci o femeie să râdă, o poți determina să facă orice”. Câteva decenii mai târziu, se pare că lucrurile sunt neschimbate. Da, femeile apreciază un bărbat cu simțul umorului și care le poate face să râdă. Desigur, uneori e posibil să avem definiții diferite ale umorului și s-ar putea ca unele glume la care orice bărbat ar râde să nu fie la fel de amuzante pentru ele, însă cert este că femeile apreciază bărbații amuzanți.

Atenție, asta nu înseamnă că trebuie să spui bancuri toată seara. De fapt, e chiar preferabil să stai departe de bancuri și să te rezumi la povești amuzante din viața ta sau la glume simpatice, de moment.

  • Grija, o calitate universală cu care o poți cuceri la început și apoi pentru toată viața

Greu de definit, această grijă se poate explica astfel – să observi că îi este frig și să-i oferi haina ta, să știi când are o perioadă grea, să o întrebi cum a fost ziua ei și să îi acorzi atenție atunci când îți povestește. Se pare că, dacă ești atent la aceste aspecte, nu numai că o poți cuceri la primele întâlniri, ci vei deveni bărbatul ideal pentru toată viața.

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Crama Histria

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here