Biologia atractiei

0
278

Ce reactii chimice ciudate fac ca un barbat si o femeie sa se simta atrasi unul de altul? Studiu stiintific asupra magiei care sta la baza formarii unui cuplu. Sa vedem ce spune una din cititoarele noastre:” Odata demult, acum citiva ani, in timp ce ma plimbam pe o strada din centrul Bucurestiului, mi s-a intimplat ceva incredibil. Era o zi calda, insorita, copacii erau intoriti si parfumati, iar pe trotuar misunau zeci de oameni grabiti…

Ce reactii chimice ciudate fac ca un barbat si o femeie sa se simta atrasi unul de altul? Studiu stiintific asupra magiei care sta la baza formarii unui cuplu. Sa vedem ce spune una din cititoarele noastre:

“Odata demult, acum citiva ani, in timp ce ma plimbam pe o strada din cen¬trul Bucurestiului, mi s-a intimplat ceva incredibil. Era o zi calda, insorita, copacii erau intoriti si parfumati, iar pe trotuar misunau zeci de oameni grabiti. Tocmai iesisem dintr-o intilnire si ma indreptam catre masina. Cind am trecut pe linga o cafenea (intrebindu-ma daca n-ar fi o idee buna sa beau un cappuccino), am observat un barbat interesant care se indrepta direct spre mine.

Nu-l mai vazusem in viata mea. Privirile ni s-au intilnit, am trecut unul pe linga celalalt, apoi am intors capul sa ne mai privim o data. Ne departam, dar continuam sa ne urmarim cu privirea. Am observat ca pe fata lui incepuse sa rasara un zimbet. Din acel moment totul a devenit si mai ciudat. Cind distanta dintre noi depasise deja 10 metri, s-a oprit.

M-am oprit si eu, fara sa stiu de ce. Ma simteam ca intr-un joc straniu, din care nu voiam sa ies. Stateam fata in fata, la 10 metri unul de celalalt, si ne priveam. Mi se parea ca timpul sta in loc. Lumea trecea in viteza pe linga noi, ca intr-un fel de ceata. Nu-l vedeam decit pe el. M-am apropiat. Am zimbit amindoi. “Cine esti?”, l-am intrebat. Am facut cunostinta – il chema Dan. “Ce se intimpla?”, m-a intrebat, confirmindu-mi astfel ca si el a simtit cit de ciudat este dansul in care ne-am invitat reciproc. “Nu stiu”, i-am spus, “

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here