Avem o noua experta!

0
243

Foto: Manole Sava


VARSTA

28 DE ANI
LOCUL NASTERII
TARGU JIU, ROMANIA

CINE ESTE 
Oana Maria este noua noastra specialista. Incepand cu numarul viitor o poti intreba orice despre relatii si sex. Te va ajuta sa-ti intelegi mai bine iubita sau sa agati mai usor orice tipa in club.
Am rugat-o sa ne spuna cate ceva despre ea, ca sa o cunosti mai bine, si iata ce ne-a marturisit:

„Sunt o fiinta foarte pasionala. Ceea ce nu inseamna doar ca imi plac partidele fierbinti de sex, ci si ca dramatizez conflictele mai mult decat e cazul, izbucnesc in lacrimi destul de usor, trag concluzii pripite si ma arunc cu capul inainte in situatii noi. Nu le poti avea pe toate.
Imi plac tragicomediile, strazile inguste ascunse prin orasele mari, mancarea picanta, literele indiene, nudurile, oamenii care nu se tem sa fie asa cum simt, muzica si adevarul.

Dintre toate astea, adevarul e cel mai neplacut la prima vedere. Dar, din experienta mea de pana acum, mi-am dat seama ca oricat de nesuferit ar fi, iti face viata mai frumoasa pana la urma. De asta o sa incerc sa fac impreuna cu voi, daca veti reusi sa renuntati la temeri si la mastile pe care le purtati zi de zi, un exercitiu de sinceritate. Pentru ca e simplu: sinceritatea e secretul unei relatii reusite si al unei partide de sex fenomenal. Suna ciudat, avand in vedere ca majoritatea oamenilor prefera comoditatea data de minciuna. Dar cand gasesti persoane cu care exercitiul de sinceritate functioneaza, ar trebui sa faci tot posibilul sa le pastrezi langa tine.“


„Sinceritatea e secretul unei relatii reusite si al unei partide de sex fenomenal“


! Daca ai intrebari pentru Oana Maria, scrie-i pe [email protected] si ea iti va raspunde in numarul urmator al revistei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here