Atinge-o cum isi doreste

0
345

Aventuri in lumea orgasmului feminin. Orgasmul e ca o gura de whisky dupa ce te-ai jucat in zapada. Alcoolul iti incalzeste singele la fel de rapid. E ca secunda aceea in care coaja unei cirese prea coapte se rupe, iar sucul dulce se prelinge afara. Ca o catifea rosie in flacari. E o forma primitiva si absoluta de cunoastere la care a ajuns corpul nostru dupa mii de ani de antrenament.

Incepe intotdeauna ca o soapta, ca un zvon, ca notele unui cintec pe care nu-l auzim foarte bine, dar pe care-l simtim fara sa stim exact cum se numeste. Cind cintecul e ceva mai clar, te trag mai aproape. iti spun ca te iubesc, sau alte vorbe care nu pot vedea lumina tiparului. Nu vreau sa te opresti si iti spun asta de citeva ori. Spre final, nevoia primara invinge logica. Vad mov in spatele pleoapelor inchise. Simt bataile inimii undeva in vagin, sint atit de puternice, ca aproape ma dor. Imediat simt o stare de euforie puternica ce porneste din zona pelviana si se imprastie rapid in tot corpul.

O euforie care circula rapid prin vene ca uleiul, ungind si vindecind orice coltisor al trupului meu. Ma predau in fata acestei forte. Uneori ma arunca fara drept de apel intr-o stare de somnolenta. Ma simt de parca as fi fumat opiu, imi vine sa torc si nu aud nimic din ce-mi spui. Alteori sint plina de energie si dansez printre cearsafuri ca atunci cind te plictisesti la un film prea lung sau ai mincat prea multe bomboane.

De ce pling alteori?

Cam din acelasi motiv pentru care plinge un copil de 4 ani cind i se termina petrecerea de ziua lui si toti prietenii trebuie sa plece la casele lor. in alte nopti insa, nervii sint atit de incarcati de placere, incit sinapsele dau gres si trimit comenzi glandelor lacrimale. Asta e, corpul nu poate suporta atita bine. Pling cu un soi de gratitudine religioasa, multumindu-ti din suflet pentru cadoul tau. Unele orgasme sunt lungi si puternice si imi ard trupul ca un foc de preerie – cele din categoria asta ma fac sa cred in Dumnezeu. Imediat dupa ma simt implinita, lenesa, beata, ca dupa o petrecere perfecta, sau epuizata si irosita, ca si cum altcineva m-ar fi devorat cu totul. Exista si orgasme care ma fac sa ma simt frustrata: scurte, superficiale, mici.

E posibil sa te pedepsesc daca nu-mi oferi ce vreau. Poate ma intorc pe partea cealalta si nu mai vorbesc cu tine. Poate ma intind linga tine fara sa te las sa ma atingi. Sau poate o sa ma pedepsesc doar pe mine. Vreau sa ajung la orgasm nu doar pentru mine, ci si pentru tine. Vreau sa cunosti si tu acea parte din mine perfect deschisa si pura, pentru ca mie imi place la nebunie cind o cunosc pe a ta. Iar cind aceste cunoasteri se intimpla simultan, ma intind linga tine in tacere, pe cearsafurile ude, si stiu ca dormitorul este regatul nostru pentru citeva minute.

Distrage-i atentia

In acelasi mod in care tu esti extrem de preocupat sa rezisti cit mai mult, si ea e foarte atenta la minutele care trec fara ca ea sa ajunga la climax, motiv pentru care e posibil sa decida ca mai bine se preface ca l-a avut si sa renunte la a mai spera ca o sa-l aiba vreodata. Care e solutia? Nu mai dati atita importanta orgasmelor – al tau si al ei. Un recent studiu suedez al imaginilor inregistrate in creier arata ca relaxarea este cel mai important element in procesul obtinerii orgasmului feminin. Asa ca spune-i ca aveti toata noaptea la dispozitie.

Cu cit dedici mai mult timp nu doar unui preludiu tihnit, dar si placerilor ei sexuale – cu sau fara orgasm -, cu atit ii va fi ei mai usor sa se relaxeze pentru a putea exploda. A, si studiile arata ca unei femei ii ia in medie intre 15 si 40 de minute pentru a ajunge la climax. Ce, te grabesti undeva?

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here