Atinge-o aici

0
407

Am intervievat 1600 de femei si am incercat sa obtinem un tablou exact, de ultima ora, a zonelor erogene considerate de ele ca fiind cele mai senzuale. Foloseste ghidul de mai jos si incant-o cu noile tale cunostiinte in materie de erotism.

Dubleaza-i placerea

Sărută-i clavicula începînd din dreptul umărului stîng și pătrunzînd din ce în ce mai mult în interior. Simulează mișcarea cu vîrfurile degetelor și pe umărul drept. “Cele două senzații îi vor spori excitația”, spune Fulbright.

Pregateste-o

“La baza orgasmului feminin se află relaxarea”, consideră dr. Patti Britton, autoarea cărții The Art of Sex Coaching. Introdu o mînă sub ceafa ei, plasînd degetul mare de o parte și celelalte degete de partea cealaltă. Alternează 5 “frămîntări” ferme cu 5 ușoare, realizate în cercuri mici pe fiecare parte a gîtului ei. “Ea se va relaxa și se va deschide”, spune Britton.

Aprinde-i pasiunea

“Excită-i clitorisul folosindu- ți doar respirația prin expirarea unor scurte și rapide jeturi de aer. Ea le resimte asemeni unui vibrator cu aer”, spune dr. Yvonne K. Fulbright, autoarea cărții Touch Me There!.

Punct ochit, punct lovit

“Acoperă-ți dinții cu buzele și fredonează în timp ce-i muști tandru urechea. Vibrațiile îi vor intensifica plăcerea”, spune Fulbright.

Lasa un semn pe unde treci

Linge prin mișcări lungi și ritmice pornind din dreptul genunchiului ei, pe partea interioară a piciorului pînă în partea de sus a coapsei. Oprește-te chiar înainte de… hot zone. Apoi sărut-o ușor, tandru, continuînd traseul început. “Anticiparea mișcărilor pe care le vei face mai sus o excită foarte mult. Îi sporește tensiunea așteptării”, susține Britton.

Foloseste aceste trucuri

Am rugat femeile să numeroteze de la 1 la 10 ceea ce le stimulează cel mai mult din punct de vedere erotic. Primele 5 indicii din top sînt:

1.Să mă lipească de perete pentru o luuuungă întîlnire amoroasă. (9,8) 2.Să mă atingă și să mă sărute peste tot, dar mai ales în locul unde eu îmi doresc cel mai mult. (9,3) 3.Să-mi rostească numele în pat. (8,9) 4.Să mă sărute “agresiv”, dar jucăuș, mușcîndu-mi buza inferioară și lobul urechii. (8,6)
5.Să-mi exploreze corpul prin mîngîieri ușoare cu vîrfurile degetelor și cu… răbdare. (8,4)

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here