Astenia de primavara afecteaza viata sexuala

0
322

Trecerea de la sezonul cald la sezonul rece aduce dupa sine nu numai dobanzi mari, ci si tulburari ale vietii sexuale. Sexul este o sursa de putere si face dovada ca unul dintre parteneri este mascul. Oboseala, starile de nervozitate si insomniile specifice asteniei de primavara ajung sa isi puna amprenta asupra dinamicii sexuale.

Ce este astenia de primavara?

Mult timp, astenia de primavara a fost catalogata ca o boala. In schimb, ea este o stare trecatoare, pe care majoritatea medicilor o vindeca prin consumul mare de lichide si fructe. Depresia sezoniera e cauzata de consumul redus de legume si fructe proaspete, motiv pentru care nivelurile de glucoza, calciu si vitamine din organism scad dramatic. Astenia se manifesta prin oboseala, lentoare, tulburari tegumentare, randament redus, plus tulburari ale dinamicii sexuale.

Cum se poate trata?

Trebuie sa retineti ca astenia de primavara nu este o boala, ci doar un minus semnificaitiv in organism de elemente esentiale bunei sale functionari. Puteti incerca tratamente naturiste, bazate pe ginseng, polen si magneziu, care adaugati fructe ca prune sau struguri, in sezon, si lamai, portocale si mere.

Cum imi imbunatatesc viata sexuala?

O tura de parc ar fi primul lucru cu care ai putea sa incepi. Lipsa de miscare din sezonul rece e primul motiv pentru care viata ta sexuala nu mai merge ca pe roate. Pana si imaginatia in aceasta trecere dintre sezoane nu mai lucreaza la cote maxime.

Dupa cum stii prea bine, stimulentii pentru apetitul sexual variaza de la persoana la persoana. Totul incepe de la o gandire pozitiva si continua cu un ambient favorabil si stimulare fizica.

Toate jocurile interactive cu efecte in stimularea sexuala sunt binevenite. Incearca in aceasta perioada sa renunti treptat la baile fierbinti si sa te incerci sa reduci temperatura apei cu macar 5 grade. Efectul va fi revigorant, si stim si cine o sa se bucure de toate acestea!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here