„Așa nu!” – cele mai mari turnoff-uri în pat

0
2594
Sondajul anual „Singles in America” îți dă o idee despre care sunt lucrurile care vă pot face să vă simțiți nu tocmai excepțional. Află care sunt și încearcă să le eviți. 
Sondajul anual „Singles in America” îți dă o idee despre care sunt lucrurile care vă pot face să vă simțiți nu tocmai excepțional. Află care sunt și încearcă să le eviți. 

Nimeni nu vrea să aiba reputație de „rău la pat”. Din fericire, cercetările îți pot sugera câteva lucruri pe care să le eviți ca să nu ajungă să ți se aplice această descriere.

Match.com, unul dintre cele mai mari site-uri prin care îți poți întâlni perechea online, a publicat de curând rezultatele studiului Singles in America. Cercetarea a chestionat cu privire la toate aspectele vieții romantice 5000 de persoane single de peste 18 ani. Pe lângă multe alte statistici interesante, sondajul de anul acesta a evidențiat că mulți fac lucruri care îi fac să aibă o viață sexuală mai puțin satifăcătoare decât ar putea fi.

Match.com i-a întrebat pe respondenți care sunt cele mai mari „așa nu”-uri pentru ei cu privire la sex, lucrurile care în mod sigur îi fac să spună că au avut o experiență proastă. 82% au răspuns că „vorba lungă” face cel mai probabil să considere că au avut o experiență negativă, 74% – lipsa pasiunii, 63% – prea puțină mișcare și 62% – sărutul nepriceput. (Află de aici ce ar putea însemna să nu te pricepi să săruți).

Care este deci opusul vorbei lungi, a lipsei de mișcare și de pasiune? Studiul a arătat și ce înseamnă pentru cei mai mulți să fii bun la pat.

Un procent năucitor de 83% dintre cei single văd un partener entuziast și căruia „chiar îi pasă” ca pe cel mai bun indicator al sexului de calitate. Pe locul doi s-a situat capacitatea de comunicare, caracteristică aleasă de 78% dintre respondenți. 76% asociază sărutul bun cu cele mai plăcute partide de sex.

(Iată și niște aspecte surprinzătoare care le aprind pe femei.)

Rezultatele studiului arată că, la modul ideal, sexul cel mai bun se întâmplă atunci când chiar ai chef de făcut asta, comunici deschis (dar fără să vorbești prea mult!) și ești cât se poate de sigur că te pricepi să săruți. Interesant, orgasmul nu se află în topul lucrurilor care fac o partidă de sex cu adevărat valoroasă. Asta înseamnă că realmente merită să te concentrezi pe celelalte chestiuni care par a fi mai importante. Iată totuși și niște sfaturi ca s-o ajuți să atingă magicul O. Dar nu exagera dându-i prea multă atenție !

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here