Aplicația care te ajută să îți uiți fosta iubită. PS: e gratuită!

0
1389
aplicație

“Mend”, aplicația care te va ajuta să treci peste fosta relație, este mult mai ieftină decât o sticlă de whiskey – și mai puțin jenantă decât un mesaj trimis la beție!

Există multe metode prin care poți să treci peste o despărțire – whiskey, sexul ocazional, plânsul, A Walk to Remember – dar niciuna dintre ele nu este prea utilă.

Conștienți că nu există nici un mod perfect de a uita de o fostă, creatorii acestei aplicații noi cred că au găsit soluția ideală: Mend promite să fie „antrenorul tău personal” și să te ajute să treci peste despărțirile nasoale.

Conform creatoarei sale, Ellen Huerta, fost guru la Google, aplicația folosește o combinație de jurnalism, conținut original și analiză a progresului pe toată durata antrenamentului tău care-ți permite să-ți înregistrezi evoluția spre ieșirea din gaura neagră a iubirii eșuate.

Vrei să revii la viața ta normală? Descarcă aplicația și introdu data la care te-ai despărțit de fostă și motivul pentru care ai făcut-o. Mend îți va cere să spui și când a fost ultima dată când ai contactat-o.

Odată ce ai trecut peste toate astea, asistenta personală din aplicație, Ellen, te va ajuta să treci prin prima ta „sesiune de antrenament” în timp ce îți va spune că e normal să te uiți mereu pe profilul ei de Facebook și să îi trimiți mesaje când ești beat.

Există chiar și o „Cură de Purificare a Inimii” care durează 28 de zile și te ajută să accelerezi procesul de vindecare. Ai ocazia să asculți zilnic un scurt discurs motivațional și educațional și ai acces 24/7 la o linie telefonică de sprijin și sfaturi emoționale care te va ajuta să eviți acele telefoane disperate în toiul nopții.

Te vei acomoda foarte rapid cu viața fericită de burlac pe care meriți să o trăiești. Mend îți va cere din ce în ce mai des să îi spui cum te simți și să notezi atunci când faci lucruri sănătoase care te ajută să rămâi pe calea cea bună, cum ar fi exercițiile fizice sau serile petrecute în oraș cu prietenii.

Dar Huerta menționează că scopul lui Mend nu este să înlocuiască ajutorul profesionist și îi încurajează pe cei care au nevoie sau vor să beneficieze de ajutor clinic să o facă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here