Aplica planul pasiunii

0
260

Noi studii asupra stimulilor care incita o femeie arata ca la fel de important ca atingerea punctelor erogene e evitarea celor care ii strica tot cheful. Iata cum faci sa cistigi pe toate planurile.

Relationeaza rapid

Fa asta

Conform multor studii, primele impresii (bune sau rele) sint relevante. Trebuie sa ii demostrezi rapid ca ai multe lucruri in comun cu ea. Daca nu faci asta imediat, fata va cauta motive sa se convinga ca nu esti ceea ce cauta. Misca-te rapid, pune-i o intrebare deschisa care subliniaza un lucru sau o persoana pe care o aveti in comun, ceva de genul “De unde-l stii pe X?” sau “Ce parere ai de Maroon 5?”.

Nu face asta

Nu vorbi prea mult. Femeile vor trei lucruri de la o prima intilnire: incredere, conversatie si chimie. Fii atent la fiecare dintre cele trei. Importanta conversatiei, si nu lungimea ei, sporeste intimitatea.

Prietenii tai devin si ai ei

Fa asta

Dovedeste-i ca esti mai mult decit un vinator pasionat, prezentindu-i prietenii tai. Fa o aluzie la prima voastra conversatie, apoi o gluma si un compliment: “Ea e Miruna. E minunata. Cred ca inca nu si-a revenit dupa ce i-am distrus pantofii pe ringul de dans.” Studii ale cercetatorilor Universitatii Northwestern au descoperit ca dorintele sexuale si romantice ale femeilor sint stimulate atunci cind afectiunea ta e perceputa drept unica, iar faptul ca o lauzi in fata prietenilor tai face exact asta. Femeile au o intuitie sofisticata atunci cind vine vorba sa simta atractia. Faptul ca o prezinti amicilor ii arata ca vrei mai mult decit o aventura de-o noapte.

Nu face asta

N-o inghesui intr-un colt. Esti suficient de sigur npe tine cit sa poti purta o conversatie pe lumina si vrei mai mult decit o aventura.

Observa-i talentul ascuns

Fa asta

Femeile sint mai receptive la laude atunci cind acestea vizeaza aspecte mai putin cunoscute ale personalitatii ei. Asa ca gaseste un compliment care ii va face egoul sa vibreze intr- un mod discret. Daca e foarte buna la povestit chestii, spune-i ca ai putea s-o asculti toata noaptea. Asta ii va demonstra ca vezi mai departe de decolteul ei adinc.

Nu face asta

Nu-i lauda corpul. Daca e musai, poti pune accentul pe superlative. “Ai cel mai frumos zimbet pe care l-am vazut vreodata.”

Fa-i curte la modul social

Fa asta

E nevoie de un anumit amestec de circumstante sociale si stimuli exteriori pentru a porni sistemul sexual al unei femei. Mecanismele inhibitoare ale femeii sint controlate mai mult de factori sociali decit in cazul barbatilor. La inceput, indicii despre intimitate, incredere si siguranta sint importante. Imbunatateste-ti sansele oferindu-i semne subtile de afectiune, cum ar fi s-o conduci catre iesire punindu-i o mina pe spate, sau iesind din bar protejind-o cu bratele. Formind rapid o conexiune non-sexuala, ii incalzesti senzorii sexuali si reduci riscul unui refuz mai tirziu.

Nu face asta

N-o pipai, atinge, saruta, masa. Orice miscare care ar putea aparea intr-un videoclip 50 Cent nu e o idee buna.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here