7 sfaturi ca să-i oferi orgasmul de neuitat pe care-l merită

0
2911
Am rugat patru „sexperți” să împărtășească cu noi ceea ce știu despre ce ar trebui să faci pentru a-i oferi orgasmul năucitor pe care-l merită, care s-o facă să tremure de plăcere și acum, și pe viitor când și-l va aminti.
Am rugat patru „sexperți” să împărtășească cu noi ceea ce știu despre ce ar trebui să faci pentru a-i oferi orgasmul năucitor pe care-l merită, care s-o facă să tremure de plăcere și acum, și pe viitor când și-l va aminti.

Oamenii de știință ne-au dat datele. Terapeuții sexuali ne-au spus cum se face. Rezultatul: câteva sfaturi fundamentate științific pentru cum să fii „donatorul ei de orgasme”.

1. Ocupă-te de atmosferă.

Înlocuiește „inhibatorii” (treburi de făcut, copii) cu „excitatori” – fotografii cu voi doi, muzică, lumânări parfumate și altele de felul ăsta, spune terapeutul sexual Ian Kerner, Ph.D. Mai departe, exploatează la maxim capacitățile de scenograf pe care le-ai pus la lucru. De exemplu, spune-i cât de bine arată în lumina lumânării. Ar putea să ajute pentru că Nicole Prause, Ph.D., a descoperit că gândurile negative despre propriul corp le-au făcut pe femei mai puțin excitate în timp ce se uitau la filme porno.

2. Ia-o încet.
Nu rămâne blocat pe sfârcuri și clitoris prea devreme – nu sunt butoane de pornit/ oprit. În plus, atingerea în zonele cu pricina poate fi dureroasă dacă încă nu e prea excitată, ne spune terapeutul sexual Lori Brotto, Ph.D. Urmărește-i corpul cu atenție – de exemplu, firele de păr sculate sunt un semn bun. Spune-i că te lași condus de ea. Și, desigur, chiar fă asta.
3. Nu nu, mai încet!
Gata pentru penetrare? Întreabă întâi. Dacă e udă nu înseamnă neapărat că e și gata. (Din cauza asta lubrifiantul e un înlocuitor „ieftin” pentru preludiu). Vaginul ei trebuie să fie foarte pofticios pentru ca lucrurile să meargă bine. Testează terenul mișcându-ți penisul în zona vulvei. Sau roag-o chiar pe ea să se mângâie, în timp ce tu privești.
4. Stimulează mai multe zone deodată.
Unii experți spun că orgasmul feminin poate fi generat din mai multe locuri decât cel evident, anume clitorisul – sfârcuri, lobii urechilor, gât, punctul G. Tot ce trebuie să faci e să experimentezi spune Kerner. Sărută-i gâtul, mângâi-o de-a lungul spatelui, șoptește-i vorbe dulci la ureche. În timpul penetrării stimulează-i și clitorisul.
5. Nu insista să ceri confirmări.
Deși întrebările tale de genul „Mai ai mult?” sunt bine intenționate, îi pot întrerupe plăcerea de flow spune un alt terapeut sexual, Erica Marchand, Ph.D. Concentrează-te mai bine pe acțiune. De exemplu, acordă atenția cuvenită punctelor de contact – mâinile voastre împreunate, atingerea buricelor, cum îi simți sânul cu buzele. Observă texturi, temperaturi și vibrații.
6. Distrați-vă!
Umorul ajută să pui pe hold partea gânditoare a creierului tău așa încât să vă puteți concentra amândoi pe plăcere. E foarte important să fii conștient că lucrurile nu trebuie făcute doar într-un anumit fel, spune Marchand. Și ce dcacă aluneci sau cazi din pat? N-o să-i pese prea tare, așa că relaxează-te. Puteți să vă amuzați împreună de asta.
7. Armonizează-ți mișcările cu ale ei.
Ritmul susținut e cheia. Marchand sugerează să începeți cu un ritm și o presiune care se simt natural. Pune-i întrebări scurte de genul „Mai tare sau mai ușor?”, „Mai repede sau mai încet?”, „Îți place?” dar nu „Ce să fac acum?”. Dacă pare că e aproape de orgasm, nu te întrerupe și nu schimba nimic.
SOURCEMen's Health
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here