9 lucruri pe care femeile le iubesc la un bărbat cu adevărat puternic

0
2886
barbat puternic

Sunt momente când puterea nu înseamnă diametrul brațului unui bărbat. Și tocmai acele momente vor face ca o femeie să fie cucerită definitiv. Aspectul fizic a contat, contează și va conta mult timp de acum încolo, nu trebuie să îți faci idei greșite. Dar unele detalii nu țin cont de cât poți să împingi la piept. Așa că, de acum încolo, fii puțin atent și în direcția asta. Cine știe, s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută pe viitor, dacă le vei respecta.

9 lucruri pe care femeile le iubesc la un bărbat cu adevărat puternic:

  1. Nu îi este teamă să se murdărească pentru a rezolva o problemă

În engleză sună mai bine, dar o vom traduce în română, ca să fie mai simplu: Un bărbat nu e bărbat adevărat până când nu va ști cum să rezolve cu adevărat o problemă. Și asta înseamnă să nu fie cel mai delicat cu putință, să-și suflece puțin mânecile cămășii și să se și murdărească pentru a ieși dintr-un impas. Să știe, spre exemplu, cum să repare stricăciunile din gospodărie folosind un astfel de aparat de sudura, să facă din când în când și pe instalatorul și chiar și pe mecanicul auto. La nevoie, un bărbat care știe cum să rezolve și aceste probleme s-ar putea să facă diferența.

  1. Este foarte sigur pe sine

Încrederea de sine se transmite și celor din jur, iar un bărbat încrezător în propriile idei și acțiuni îi va face și pe cei din jurul său să simtă la fel. Pentru o femeie, puține lucruri sunt cu adevărat mai sexy decât un bărbat cu o mare doză de încredere în abilitățile sale.

  1. Comunică eficient

Știe ce vrea și știe cum să pună problema. Nu transmite mesaje confuze, nu se răzgândește de pe o zi pe alta și reușește mereu să fie convingător. Un bărbat nesigur este un bărbat de care multe femei se vor feri.

  1. Are simțul umorului foarte dezvoltat

Și, foarte important, autoironia dezvoltată. Acesta este un semn important de inteligență, iar umorul în general va destinde orice conversație și va reuși să dezghețe orice situație.

  1. Este ambițios

Are planuri și muncește pentru ele fără încetare. Ambiția este o calitate importantă pe care femeile o apreciază la un bărbat. Nimeni nu vrea să stea lângă un delăsător.

  1. Înțelege intimitatea

Știe că și ea are nevoie de spațiul personal și nu va sufoca niciodată relația afișând mult prea multe detalii și informații în public.

  1. Poate fi un lider, dar știe să și asculte atunci când trebuie

Pe scurt, are o minte deschisă la idei din exterior. Un lider adevărat va ști de fiecare dată să selecteze ce este important în jurul său și va considera că reușita nu e niciodată un lucru individual, ci colectiv.

  1. Nu o privește niciodată de sus

Mai simplu spus, o respectă și va pune mereu la egalitate ideile ei cu ale sale, lucru extrem de important într-o relație.

  1. O va susține mereu

Inițiativa este, de multe ori, o raritate. Iar ideile și acțiunile trebuie susținute și ajutate. O femeie va aprecia mereu atunci când un bărbat va încerca să o ajute să-și îndeplinească visul, chiar dacă pentru el nu este un lucru pe care și l-ar dori în mod special.

Astfel de detalii vor face mereu diferența în ochii unei femei. Un bărbat puternic înseamnă și un bărbat atent, sigur pe el și mereu acolo când este nevoie de prezența sa.

 

Sursă foto: Shuttestock / Copyright: Stas Ponomarencko

(P) Articol realizat împreună cu Mereu primul

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here