4 moduri de a-i grăbi orgasmul

0
2345
orgasm

Vrei să o satisfaci, dar nu ai toată noaptea la dispoziție?

Încălzești motorul înainte să pleci la drum, dar femeia nu este un motor, avertizează Emily Morse, doctor în sexualitatea umană și gazda celebrului podcast despre sex, Sex with Emily.

Ce vrea să spună: Nu e de ajuns să te miști mai tare ca s-o faci să aibă orgasm mai repede.

„Câteodată nu contează cât de tare te miști sau pentru cât timp, plăcerea unei femei nu e știință exactă”, spune Morse. În schimb, să-i arăți cât de mult o dorești este cheia pentru misteriosul orgasm feminin. „Pentru ca o femeie să se deschidă și să trăiască plăcerea sexuală, trebuie să simtă că o dorești”.

Din păcate, sexul în sine nu e suficient să o facă să se simtă dorită. Dacă pari grăbit să termini sau să o faci pe ea să termine, asta nu va face decât să încetinească lucrurile. Deci cum accelerezi lucrurile fără a-i încetini ei motorul? Uite patru sfaturi incitante.

ÎNCINGE-O ÎNAINTE

„Preludiul începe după ultimul ei orgasm”, spune Morse. Trimite-i fetei mesaje care să-i amintească de ultima voastră partidă care te-a aprins foarte tare, îi va crește forța de anticipare și entuziasmul pentru următoarea întâlnire, spune ea. „Să știe cât de mult o dorești și ce plănuiești să-i faci – asta o excită foarte tare.” Și-ți va face ție treaba mai ușoară data următoare când începe distracția adevărată.

NU TRECE PESTE PRELUDIU

Pentru bărbați, preludiul e doar… un preludiu – un mod fain (dar nu atât de fain) de joacă înainte de a ajunge la marele eveniment. Nu și pentru femei, spune Morse. Sărutul, atingerea, mângâierea, stimularea manuală și orală o vor duce mai repede la orgasm atunci când intri în ea, spune ea. Dacă aveți timp, Morse recomandă cel puțin 20 de minute de preludiu înainte să treceți la sex.

Dacă vrei însă să accelerezi lucrurile, vorbește-i murdar. „Pentru multe femei, cuvintele sunt afrodiziace – mai ales când acele cuvinte sunt pline de afirmații care îi satisfac dorința de a se simți sexy”, spune ea. Sfatul ei: „Pictează un tablou din cuvinte cu toate lucrurile pe care vrei să i le faci și șoptește-i-le la ureche. Respirația ta caldă la ea în ureche îi va da fiori pe șira spinării”.

JOACĂ-TE CU MICUL EI PRIETEN

„Majoritatea femeilor nu au orgasm de obicei doar din contactul sexual”, spune Morse. Pe lângă clasicul înăuntru-afară, partenera ta probabil are nevoie de stimulare clitoridiană în plus pentru a atinge climaxul. Folosește-ți degetele pentru a-i stimula delicat clitorisul și încurajeaz-o să se atingă și ea singură, sugerează Morse. Poziții în care clitorisul este stimulat (așa numita „The Cat”) ori orice altă configurație când ea e deasupra asigură unghiul potrivit de contact care-i oferă suficientă stimulare în cele mai sensibile zone, adaugă Morse.

FOLOSEȘTE UN GADGET

Nu-ți abandona dragostea pentru tablete, telefoane smart sau toate tehnologiile când intri în dormitor. Inelele vibratoare pentru penis și jucăriile sub formă de baghetă te ajută să-i stimulezi zonele erogene cu efort minim, făcând-o să ajungă mai repede la orgasm.

„E plăcut și ușor să folosești vibratoare, fie în timpul preludiului, fie în timpul actului sexual”, spune Morse.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here