8 modalități prin care să afli cu siguranță că relația ta a luat sfârșit

0
685

De Sage Bogs. Foto: Guliver/Thinkstock. Adaptare: Casa de Traduceri

S-a spus că jumătate din căsnicii iau sfârșit prin divorț. Statisticile pot fi umflate, sau poate că cifrele sunt chiar mai mari decât atât. Poate că cifrele depășesc 78%. De fapt, de ce nu? Ce, ești om de știință? Am scris articole despre cupluri care fură brânză și cred că ar putea avea o relație mai bună decât a ta. Practic sunt o autoritate în domeniu!

Vezi dacă în căsnicia ta remarci vreunul din aceste semne de agonie.

Te apleci să-ți dea un pupic și ea cască

Avem cu toții suișuri și coborâșuri în viața sexuală. La un moment dat în viața mea, n-am făcut sex timp de șaptesprezece ani consecutivi. Cuplurile consideră în general că apogeul vieții lor sexuale este la început – de unde și „luna de miere” – după care se mai pierde din interes.

Dacă interesul însă s-a diminuat atât de mult încât soția ta aproape vomită când încerci să o săruți, ia asta ca pe un semn că lucrurile nu merg prea bine. Pentru că, dacă vederea buzelor tale țuguiate în formă de pupic o face să urle, gândește-te doar cum ar reacționa la vederea penisului tău.

Ți-a golit contul bancar

Aici e vorba de un semnal subtil, dar este doar unul din cele mai comune semne că Rapidul Căsniciei ar putea să aibă de fapt destinația finală Gara Divorțului.

Te autentifici în sistem să verifici soldul și vezi că nu mai ai nimic în cont. O suni pe soția ta să vezi dacă știe ceva despre asta. La telefonul ei răspunde un bărbat care mormăie „Să nu te mai prind că suni la numărul ăsta, prietene”.

Cât timp tu citești asta, un avocat se ocupă de actele voastre de divorț

Avocații sunt un indiciu destul de bun că relația voastră a ajuns într-un punct mort. Ei sunt un fel de doamna cu coasa a tuturor căsătoriilor.

Așa că dacă primești de la un avocat un teanc gros de hârtii de divorț și auzi „Ioana vrea să termine cu asta”, iată ce ar trebui să-ți spună creierul: „Ah. Căsnicia mea. Nu merge prea bine”.

Nu ai mai văzut-o de șapte ani și jumătate

Întrebarea la care oricine vrea să afle răspunsul: Cât timp trebuie să mai stea soția mea plecată înainte să pot spune că a luat oficial sfârșit căsnicia mea? Un an? Doi?

Răspunsul este: maxim două zile. Dacă au trecut deja aproape opt ani, fie sunteți separați oficial, fie poate ar trebui să suni la poliție să le spui că soția ta lipsește.

Trăiește cu altcineva

Să spunem că soția ta a ieșit din casă intempestiv țipând: „Mă mut cu George!” Poți: 1) să presupui că face o glumă proastă și se întoarce în câteva minute sau 2) să accepți că soția ta îl iubește acum pe maestrul Brad iar relația ta e praf și pulbere.

Dar să recunoaștem: Primește corespondența acasă la George și se prezintă ca fiind prietena lui „George Ionescu”.

Citești acest articol din sala de judecată, unde te cerți cu ea pe custodia singurului vostru copil

Unora poate li se pare asta o experiență distractivă, care creează legături puternice în familie. Dar, să spunem adevărul, nu e decât încă un semn că ai ajuns într-un punct mort în căsnicia ta. Nu te lăsa. Dacă e cineva de vină, atunci e Bobby.

Ai o căsnicie reușită cu a doua ta soție

Nu uita: nu este legal să te recăsătorești dacă încă nu ai divorțat de prima soție. Așa că dacă te uiți în ochii celei de a doua soții și te întrebi: „Oare mai sunt căsătorit cu prima?” – nu-ți face griji, nu mai ești.

Dacă ai a doua, a treia sau a patra soție, înseamnă că prima ta căsnicie chiar a luat sfârșit.

A murit

Scrie negru pe alb în contractul marital: „Până când moartea ne va despărți”. După ce unul din voi dă ortul popii, înțelegerea cade.

Ai putea să te întrebi „Dar dacă nu a murit decât de câteva luni?” Nu, îmi pare rău.

Ai putea spune „Dar dacă au trecut doar câteva minute?” Tot terminată e căsnicia ta. Și de fapt de ce mă întrebi pe mine chestii chiar acum? Soția ta abia a murit. Fă ceva.

(Stai, stai, te așteptai să primești niște sfaturi utile și binevoitoare despre cum să-ți repari relația? Da, sigur, avem și asta. Ia vezi dacă înțelegi aceste 20 de semne subtile că o să-ți dea papucii).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here