7 lucruri simple pe care iubita ta își dorește să le faci mai des

0
3101

Comunicarea, atracția și înțelegerea sunt pietre de temelie pentru orice relație, însă nu sunt suficiente dacă vrei ca pasiunea din relația voastră să se păstreze și peste ani de zile. Orice cuplu poate să ajungă într-o situație care îi va pune la încercare pe cei doi parteneri sau să treacă prin perioade dificile, dar dacă relația voastră este una solidă și fără probleme, veți trece mai ușor peste orice obstacol. Există o singură necunoscută în această ecuație: ce își doresc, cu adevărat, femeile? Poate că nu avem toate răspunsurile la întrebarea eternă a bărbaților, dar știm câteva lucruri care le fac pe femei mai fericite:

  1. Să organizezi pe neașteptate o seară romantică doar pentru voi

Sunt puțini cei cărora nu le plac surprizele, mai ales când sunt planificate astfel încât totul să iasă ca la carte. Iubita ta va aprecia cu siguranță o seară în care o aștepți cu cina deja gătită și aranjată pe masă, cu un desert gustos și cu unul dintre aceste vinuri rose, care să vă ajute să vă destindeți și să vă trezească apetitul pentru partea a doua a serii.

  1. Să îi spui mai des că o iubești

Femeile adoră cuvintele pe care mulți bărbați se tem să le rostească, mai ales la începutul relației. Cel mai bun moment pentru a-i spune că o iubești este atunci când ești sigur pe ceea ce simți. Asigură-te că sunteți singuri, privește-o în ochi și spune-i. Micile asigurări de dragoste aduc mai multă încredere în orice relație, iar partea bună este că, cel mai probabil, îți va răspunde la fel.

  1. Fă-i complimente mai des

Chiar și femeile care se simt foarte sigure pe ele și au încredere în atuurile lor se înroșesc și se fâstâcesc atunci când iubitul lor le face un compliment. Chiar și după ani de relație, micile complimente îți vor aduce multe lucruri bune. Spune-i cât de bine arată în noua rochie sau că îți place noua ei tunsoare și vei vedea cel mai sincer zâmbet pe chipul ei.

  1. Fă-ți timp doar pentru ea

Ai un program aglomerat, la serviciu e haos, trebuie să duci mașina la service și să te achiți și de îndatoririle de familie. Iubita ta știe și înțelege aceste lucruri, de aceea va aprecia cu atât mai mult când îți vei face timp și pentru ea. Dacă nu petreceți prea mult timp împreună, asigură-te că orele pe care le aveți la dispoziție sunt folosite cum trebuie. Filmele și ieșirile în oraș cu amicii sunt distractive, dar nu fac mare lucru pentru a vă apropia unul de celălalt. Stați de vorbă, schimbați păreri și fiți afectuoși, iar relația voastră se va îmbunătăți garantat.

  1. Ascult-o când are o problemă

Când iubita ta simte nevoia să se plângă de un lucru sau să îți povestească ceva când a avut o zi proastă, nu o face pentru ca tu să vii cu o soluție magică și să rezolvi totul, ci pur și simplu te consideră un confident căruia i se poate destăinui. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să o asculți și să o ajuți cu un sfat, dacă simți nevoia sau dacă ea îți cere părerea. Un astfel de gest mic va conta mai mult decât crezi.

  1. Surprinde-o cu câte o mică atenție

Indiferent că e o cutie de bomboane, un buchet de flori sau ceva care are legătură cu o glumă dintre voi, iubita ta va aprecia că te-ai gândit la ea și că ai făcut un efort. Nu e nevoie să îi cumperi lucruri scumpe pentru ca ea să se simtă iubită și apreciată, ci este suficient să-i iei ceva simbolic pentru voi, care va avea pentru ea o valoare sentimentală neprețuită.

  1. Reține datele și aniversările importante

Nu toate femeile vor să sărbătorească și datele fără importanță mare, dar cele mai multe adoră când iubitul lor își amintește de aniversarea lor sau de ziua ei de naștere. Dacă știi că ai obiceiul să nu ții minte astfel de date, nu mai ai nicio scuză acum să le ratezi. Poți să-ți setezi alarme pe telefon sau în calendar care să-ți aducă aminte când urmează un eveniment important și să ai timp să te pregătești.

 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: g-stockstudio  

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here