7 lucruri pe care crezi că le vor femeile de la un bărbat

Dar de care ele spun că s-ar lipsi bucuroase

0
2033
Cântăreața canadiană Shania Twain cânta la un moment dat „Ok, deci ai o mașină... neah, nu mă prea impresionează”. Și ce să vezi, nu e deloc singura care gândește în felul ăsta.
Cântăreața canadiană Shania Twain cânta la un moment dat „Ok, deci ai o mașină... neah, nu mă prea impresionează”. Și ce să vezi, nu e deloc singura care gândește în felul ăsta.

Un post de pe Reddit a lansat de curând o întrebare adresată femeilor: „Fetelor, ce cred bărbații că vreți VOI dar pe voi nu vă interesează câtuși de puțin?”. Mii de femei au răspuns și una dintre ideile care au întrunit consensul confirmă mesajul lui Shania Twain: tipii ar trebui să nu se mai laude cu mașinile lor de lux. Așa că, băieți, ne pare rău să vă spunem, dar nimeni nu e prea curios să audă despre minunea voastră pe patru roți.

Normal, fiecare are preferințe speciale pentru altceva – unele sunt încântate de „pătrățele”, altele adoră puțină „șunculiță” sexy pe burtică. Așa că răspunsurile pe care vi le prezentăm aici nu sunt reprezentative pentru orice femeie din lume interesată de bărbați. Totuși, e posibil să descoperi că unele lucruri care te fac să fii nesigur pe tine, de la nivelul venitului până la dimensiunea penisului, nu sunt deloc atât de importante pe cât crezi tu că ar fi.

Iată 9 lucruri care nu prea le interesează pe fete când vine vorba de un partener pentu o întânire romantică.

O mașină de lux

Mesaj de la complexismygame: „N-am auzit niciodată vreo fată spunând ceva de genul ‘mda, e tare tipul ăsta, dar mașina lui nu e suficient de tare’. Nouă chiar nu ne pasă ce mașină conduci. Poate să fie o Rolls Royce sau o Hyundai Sonata, cel mai important e să nu e fie furată. Nu e ca și cum e musai să ai cea mai cool mașină de pe piață”.

Mesaj de la lauren-zo: „Sincer, nu-mi pasă deloc ce mașină are un tip. Și cu siguranță nu sunt impresionată nici de țoalele super scumpe sau de creațiile de designer pe care le poartă”.

Mesaj de la erusso19: „Nu-mi pasă ce conduce tipul, atâta timp cât e curată. O mașină jegoasă, cu recipiente goale, șervețele folosite și bonuri vechi pe scaune sau pe sub scaune e o bilă neagră, ce-i drept!”.

Un abdomen perfect, cu „pătrățele”

Mesaj de la gloriousgoat: „Am vorbit de curând cu un tip care era convins că fetele se dau în vânt după bicepși și pătrățele. Din cauza asta lucra la sală doar pentru zonele astea. Nici n-am idee cum de reușeau picioarele să susțină trunchiul! Eu nu pun prea mult preț pe corp, deși normal că apreciez pe cineva care face un minim de efort ca să arate bine. Dar în niciun caz atât de mult cât făcea tipul ăsta!”

Un penis XXL

Mesaj de la ultimateturkeygravy: „Nu pot vorbi în numele tuturor femeilor, dar eu una sunt mai îngustă și prefer un tip care să n-o aibă așa mare. Nu vreau să stau ca pe ghimpi că o să-mi lovească colul uterin (ouch!)”.

Mesaj de la selkieselk: „Tipii sunt chiar obsedați de cât de mare o au! Dar eu cred că e lucrul de care îmi pasă cel mai puțin!”.

Mesaj de la smunchyblue: „Am fost la un moment dat cu un tip care efectiv își cerea scuze pentru cât e de mică chestia lui. Practic, jumate dintr-o seară petrecută împreună încercam să-l consolez, spunându-i că sunt absolut ok cu dimensiunea lui. După un timp n-am mai rezistat și am renunțat. Înțeleg că e nașpa să fii nesigur pe tine, dar nu-i corect nici să te aștepți ca partenerul tău de sex să fie un fel de tampon emoțional”.

Înnebunit după copii

Mesaj de la mystical_flower: „Nu trebuie deloc să vrei să copii. Sunt o mulțime de femei fără copii, iar eu sunt una dintre ele”.

Să nu își trădeze emoțiile

Mesaj de la vivolleyball15: „Pereți emoționali. Da, sigur, e minunat, ești foarte puternic! Dar nimănui nu-i place o persoană care nu știe să exprime decât furie sau fericire extremă. Băieți, chiar e ok și să plângeți și să fiți sensibili cu fetele. Orice tip pe care l-am văzut plângând, mie una mi-a câștigat respectul. Îmi venea să-l felicit că știe să își exprime emoțiile. Să le țină ascunse e cu atât mai rău dacă vreau o relație cu el”.

Mesaj de la ratherperson: „Prefer să fii deschis în privința a ceea ce simți decât să-ncerci să pari super sigur pe tine”.

Să fie bogat

Mesaj de la Crazyybus: „Mă atrage foarte tare cineva care e pasionat de ceea ce face ca să își câștige existența. Dacă asta înseamnă firma ta proprie care o să ajungă să valoreze milioane de dolari, minunat. Dacă înseamnă să construiești un adăpost pentru câinii fără adăpost, e la fel de bine. Dacă însă înseamnă să stai toată ziua să te plângi că fetele umblă doar cu tipii cu bani… asta nu!”.

Mesaj de la whatyouwant22: „Nu știu câti bărbați chiar cred asta, dar pe mine tipii cu atitudine de genul ‘Am eu grijă de tine!’ mă îngrețoșează. E bine să fie cineva care să te sprijine financiar, dar am și eu propria slujbă și o s-o am întotdeauna. Vreau să fii partenerul meu, nu cel care mă întreține”.

Să își mascheze chelia

Mesaj de la body_by_monsanto: „Chelia e ceva ce nu ține deloc de tine. Unii tipi au păr pe cap, alții nu, asta e. Așa că mai bine nu încerca să porți tot timpul șapcă, sau să acoperi o zonă de chelie cu cine știe ce freză dubioasă”.

SOURCEMen's Health
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here