6 tehnici de Kama Sutra care fac poziția misionarului și mai fierbinte

0
1486
Kama Sutra

Foto: Pixabay; Adaptare: Casa de Traduceri

Aceeași viteză, aceeași profunzime, aceeași mișcare din șolduri, mereu același lucru. Cu alte cuvinte, căscat și apoi iar căscat.

Ce nu știu acești bărbați este că există multe alte modalități mult mai excitante în care îți poți introduce penisul. Modalități care vor crea senzații noi și plăcute, atât pentru tine, cât și pentru partenera ta.

Să luăm, de exemplu, aceste șase idei din Kama Sutra. Poate că e un vechi text hindus – care explică nume ciudate precum „lovitura mistrețului” – dar aceste tehnici își găsesc cu siguranță aplicabilitatea și în 2016.

(Aceste sfaturi sunt scrise pentru un cuplu heterosexual, din perspectiva poziției misionarului, dar unele idei funcționează și în alte poziții sau pentru sex anal—evitați însă mișcările profunde și rapide în timpul sexului anal.)

Tehnica Kama Sutra: Bătătorul de unt

Ține-ți penisul în mână de la bază, apoi mișcă-l în cercuri în interiorul vaginului ei.

Sensibilitatea peretelui vaginului este diferită în diferite zone, așadar, dacă îl stimulezi peste tot, poți descoperi noi puncte fierbinți.

Tehnica Kama Sutra: Frecarea

Poate că ți s-a spus să te concentrezi mereu pe peretele din față al vaginului, unde se află punctul G. Deși multor femei le place această mișcare, dacă te concentrezi pe peretele din spate al vaginului vei crea o senzație cu totul diferită – e posibil să îi placă și asta.

În poziția misionarului, împinge penisul în jos, nu în sus. Folosește mișcări scurte și rapide, nu penetra profund. 

Tehnica Kama Sutra: Perforația

Pune-o să-și țină șoldurile jos în timp ce stă pe spate. Așează-te mai sus decât în mod obișnuit, cu umerii la nivelul capului ei.

Intrând și ieșind din vagin, penisul tău se va freca de clitorisul ei, oferindu-i o stimulare suplimentară. Folosește mișcări blânde și lente.

 Tehnica Kama Sutra: Boxul

În timpul penetrării, scoate penisul complet din vagin, apoi introdu-l din nou cu o mișcare rapidă și puternică.

Multor femei le place această mișcare primitivă și animalică, care combină stimularea și penetrarea plină de dorință.

Tehnica Kama Sutra: Lovitura mistrețului

În timp ce introduci și scoți penisul în poziția misionarului, țintește la stânga sau la dreapta, aplicând o presiune constantă pe una din lateralele vaginului.

Dovezi recente sugerează că o anumită parte a clitorisului este aproape întotdeauna mai sensibilă la majoritatea femeilor, prin urmare ne putem imagina că același lucru este valabil peste tot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here