6 moduri prin care te judecă

0
364
6 moduri in care te judeca

Adaptare de Luiza Gabriela Vîlsan. Ilustrație de Rami Niemi.

1/ Statul pe telefon

Verificarea constantă a telefonului este principalul element deranjant pentru 75% dintre femei, potrivit sondajului american anual al site-ului de matrimoniale Singles in America. „Ea simte că nu e suficient de interesantă“, spune dr. Kristen Mark, director al Laboratorului de Îmbunătățire a Sănătății Sexuale de la Universitatea Kentucky. „Soluția este simplă: dă telefonul pe modul avion“, sugerează Mark.

2/ Cuvintele tale

9 din 10 femei au prejudecăți cu privire la felul în care vorbești. Nivelul tău de educație îi oferă o perspectivă despre cum vor arăta copiii ei. „Există șanse mari ca un bărbat binecrescut să-și educe copiii la fel“, spune oratorul Jay Heinrichs, autor al cărții Thank You for Arguing. „Nu ține doar de impresionarea partenerei; e o selecție naturală. Vorbește corect; nu ai vrea să-ți subestimeze nivelul de cultură“, spune Heinrichs.

3/ Siguranţa de sine

84% dintre femei caută semne după care se ghidează. „Un detaliu subtil de stil poate ajuta“, spune directorul de fashion MH, Sandra- Nygaard. O cravată ori o batistă de buzunar într-o culoare feminină (roz ori mov) o va face să creadă că ești sigur de masculinitatea ta. Evită orice e mătăsos ori lucios.

4/ O dantură neîngrijită

„Cercetările asociază sănătatea dentară precară cu un cont bancar mic“, spune dr. Marianne- LaFrance, profesor de psihologie la Yale și autoarea cărții Why Smile? Poate din această cauză 81% dintre femei sunt obsedate de igiena ta orală. Investește într-un kit de albire pentru acasă ori măcar în niște benzi.

5/ Ţoale învechite

Aproape șapte din 10 femei se uită la hainele unui bărbat după semne care arată dacă e partenerul potrivit, relevă sondajul. „Hainele tale vorbesc pentru tine“, spune stilistul Jacqui Stafford, autor al cărții The Wow Factor. Alege un pulover în V, o cămașă simplă cu nasturii închiși și o pereche de blugi pe măsura ta, de culoare închisă, pentru a obține un look îngrijit.

6/ Pantofi „vintage“

Te privește din cap până în picioare: aproape jumătate dintre femeile intervievate au spus că îți examinează cu atenție încălțămintea. „Renunță la teniși în favoarea unor pantofi clasici din piele, de tip Oxford sau Brogue“, spune Nygaard. „Evită încălțările largi, butucănoase, cu bot pătrățos ori lung și ascuțit“, te sfătuiește ea. „Vei arăta ca și cum ai trăi în altă epocă.“ Ține cont că Michael Jordan s-a retras.

Articol preluat din ediția de decembrie 2015-ianuarie 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here