5 secrete ale masturbării pe care nu le știi

0
3408

Adaptare: Casa de Traduceri; Foto: Unsplash

Dacă nu ți-ai schimbat obiceiurile din clasa a șaptea, citește mai departe.

Cei mai mulți bărbați se masturbează rapid și fără zgomot, ca adolescenții în care țipă testosteronul, cărora le e teamă să nu-i prindă părinții sau frații.

Toate aceste obiceiuri secrete, rapide și furioase, ajung în viața adultă, spune Emily Morse, expertă în sexualitate și gazda emisiunii Sex with Emily.

„Cei mai mulți tipi grăbesc procesul și nu se gândesc cum să-și condimenteze viața sexuală solitară.

Ratezi cumva mișcările care ți-ar putea fac orgasmele mai plăcute? Uite cinci sfaturi pentru data viitoare când ești singur.

  1. Controlează-ți orgasmul

Una scurtă de 5 minute e numai bună în majoritatea zilelor.

Dar, dacă ai puțin timp în plus, „controlul orgasmului” – adică metoda stop și start – te poate ajuta să ai orgasme mai intense.

Fă ce știi mai bine până ajungi în punctul maxim, înainte de ejaculare, apoi ia o pauză scurtă, cât să îți scadă puțin erecția. Apoi ia procesul de la capăt.

Fă asta de trei-patru ori înainte de orgasm și vei ejacula mai puternic și mai profund, spune Morse.

  1. Schimbă mâna

Probabil ai încercat să-ți folosești mâna nedominantă în actul tău solitar.

Tot ce se poate că ai încercat și mitica metodă „Străinul” – să stai pe mână până amorțește și apoi să o folosești, simulând senzația că e altcineva care face treaba.

Sfatul lui Morse e să-ți folosești cealaltă mână în moduri mai creative.

Întoarce mâna astfel încât să alunece pe penis cu degetul mare în jos și răsucește-o în timp ce o miști. Poți încerca să ții penisul lângă stomac cu o mănă, în timp ce îți miști câteva degete în sus și în jos sub capul lui.

La fel ca în cazul schimbatului pozițiilor în timpul sexului, manevrele nefamiliare cu mâna alungă plictiseala, spune Morse.

  1. Adu un prieten nou

Jucăriile nu sunt doar pentru plăcerea ei. „Recomand Fleshlight oricărui bărbat care vrea să-și condimenteze jocul solitar”, spune Morse.

Jucăria atât de populară e ca un tub manual pe care îl pui peste penis să imite senzația de sex vaginal sau anal. (Poți să iei chiar o agățătoare de telefon ca să-ți eliberezi ambele mâini.)

Te avertizăm: NU accesa de la muncă Fleshlight.com.

  1. Începe de jos

O mulțime de studii – în special pe câini sau rozătoare masculi – au arătat că masajul sau stimularea epididimului poate duce la ejaculare.

O privire asupra discuțiilor online legate de arta masturbării arată că și masculii umani pot termina și așa.

Epididimiul este localizat la baza penisului, între scrot și rădăcină, depozitează sperma și leagă testiculele de canalul deferent.

Masează-l când îți faci treaba și pregătește-te pentru noi senzații intense.

  1. Bagă-i și pe băieți în combinație

Există aproape la fel de multe terminații nervoase în testiculele tale ca în penis. Nu le neglija, te somează Morse.

În timp ce preferințele individuale și sensibilitățile personale joacă un rol important în ce-ți produce plăcere, mulți bărbați descoperă o sursă neatinsă a stimulării – și orgasme mai intense – trăgând de testicule în jos ritmic înainte de ejaculare.

Sunt tipi care ignoră complet penisul atunci când se apropie de Marele O, spune Morse.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here