5 moduri în care o poți cuceri iremediabil la prima întâlnire. Ce te sfătuiesc femeile

1
3714

E vremea să recunoaștem că uneori dăm chix când pregătim o seară specială alături de o femeie. Dacă afli aceste secrete, însă, s-ar putea să o impresionezi mai devreme decât credeai.

Bărbații și femeile sunt ființe foarte diferite și de cele mai multe ori viziunea noastră legată de o seară romantică nu prea se potrivește cu ce își doresc ele. Am aflat ce le-ar cuceri pe ele la o întâlnire cu un bărbat și cum ai putea pune în aplicare secretele pe care ni le-au dezvăluit. Poate nu vor avea neapărat o rată de succes de 100%, însă șansele să obții o întâlnire viitoare vor crește substanțial. Iată ce ai de făcut:

  • Greșeala cea mai mare pe care o poți face și amănuntul prețios care o va face să te țină minte

Printre cele mai mari greșeli pe care le poți face la întâlnirea cu o femeie este să dai dovadă de zgârcenie. Doamnele spun că este una dintre trăsăturile cele mai neatrăgătoare la un bărbat. În schimb, o mică extravaganță cum ar fi acompanierea cinei cu un pahar dintr-o astfel de sampanie Moet ți-ar crește până spre 100% șansele să o mai întâlnești pe viitor.

Șampania e una dintre băuturile preferate ale femeilor și e tipul acela de bătură pe care o bei la ocazii speciale, așa că ea va interpreta foarte frumos gestul tău, mai ales când e vorba despre un brand celebru și recunoscut ca fiind de foarte bună calitate.

  • Faceți ceva inedit, cina la restaurant deja e cam perimată

Femeile nu prea mai apreciază o cină la restaurant, ci își doresc ceva deosebit. Creativitatea impresionează mai mult decât o cină scumpă. Printre ideile pe care le dau doamnele sunt – cina din coș în parc, o piesă de teatru, care ar prilejui și ceva discuții la final, un festival stradal, un concert de jazz, un muzeu și, de ce nu, o zi de drumeție.

  • Umorul, la mare căutare printre reprezentantele sexului frumos

Dacă poți face o fată să râdă, o poți determina să facă orice – a spus-o Marilyn Monroe, nu noi. Și doamnele cu care am discutat noi sunt de aceeași părere, se pare. Un bărbat fără simțul umorului e plictisitor și total neatractiv, ne-au mai spus ele. Un alt secret? Nu te lua prea în serios. Adevărul este că nimeni, bărbat sau femeie, nu-și dorește să meargă la o întâlnire cu o persoană scorțoasă, care nu schițează niciun zâmbet.

  • Telefonul pe silențios și atenția la ea

Poate că ține mai mult de politețe decât de tehnici de a cuceri o femeie, dar se pare că tot mai mulți bărbați comit această greșeală, așa că trebuia menționată. Așadar, nu te uita din minut în minut la telefon, nu vorbi la telefon zeci de minute cu prietenul cel mai bun despre performanțele la sală în timp ce ea se uită plictisită în jur (de fapt, dacă nu e urgent poate ai putea să nu raspunzi deloc la telefon) și nu sta pe Facebook în timp ce ea îți povestește diverse lucruri din viața ei. Fii atent la ce îți spune și împărtășește și tu detalii din viața ta. E de-a dreptul incredibil că trebuia să-ți spunem asta!

  • Contrar așteptărilor, cu o floare s-ar putea face primăvară

Relația femeilor cu florile e una pe care noi nu am putea niciodată să o înțelegem. Te sfătuim nici să nu mai încerci și să te împaci pur și simplu cu ideea că le plac și gata. Un buchet mare de trandafiri poate părea cam mult la prima întâlnire, însă un singur trandafir este exact ce trebuie. Nu e deloc un gest desuet și e în măsură să impresioneze orice femeie, indiferent de vârstă și pasiuni. Chiar dacă nu-i place florile în mod special, tot va aprecia gestul.

Un alt factor care cântărește greu este încrederea în tine, femeile nu prea apreciază bărbații slabi și care nu au respect de sine. Ele mai sunt atente și la felul în care te-ai îmbrăcat – ideal ar fi să adopți un stil casual -,  la parfum – pentru toate aceste motive, dar și la felul în care vorbești – gramatica fără scăpări e în continuare la modă.

 

 

Sursa foto: Shutterstock  

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online.ro

SHARE

1 COMMENT

  1. Nu imi pare un articol scria corect. Acest articol este scris de o femeie care urmareste alte chestii. Parerea mea ca o intalnire ar trebui sa decurga normal, de la sine, nu cu toate tacamurile extravagante: sampanie, trandafiri. Aceste gesturi nu se fac de la prima intalnire decat daca vrei sa pari un papagal in fata ei. Fii barbat si trateaz-o de la egal la egal cu mici scapari, altfel nu te vad bine pe viitor in compania ei. Bafta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here