5 gesturi incredibil de romantice, care o vor cuceri definitiv

0
2564
gesturi romantice

Toți bărbații au abilitatea de a fi romantici. Din cauza unor prejudecăți, însă, cei mai mulți ajung să nu și-o exerseze niciodată.

„Romantismul este rezervat pentru cuplurile necăsătorite“, „Galanteria a murit“ sau „Bărbații adevărați nu sunt romantici“. Cam cât de des auzi aceste propoziții într-o zi? Exact, de multe ori. Și sunt cât se poate de neadevărate.

De acord, foarte mulți bărbați se tem să facă gesturi romantice, pentru că au impresia greșită că vor fi judecați și se vor face glume pe seama lor. Sau gestul lor va fi înțeles greșit. Sau poate că se gândesc că planul este oricum sortit eșecului. Așa că, din păcate, nici măcar nu mai încearcă.

Adevărul este însă că iubita ta se va bucura la nebunie, dacă îți iei inima în dinți și începi să-i pregătești mici surprize romantice. Nu trebuie să umpli scările de petale de trandafiri, pot fi gesturi mici, chiar amuzante, însă vor conta foarte mult. Mai ales că au puterea de a apropia și mai mult doi oameni. Iar venirea Crăciunului este momentul ideal pentru astfel de mostre de iubire.

Iată care sunt gesturile ce îi vor transmite că ea este cea mai importantă persoană din viața ta:

  • Fă-i un cadou personalizat

Scrie-i o listă cu 100 de lucruri pe care le iubești la ea. Fă-i o casetă – da, ca pe vremuri – cu melodiile preferate. Poți cumpăra și un casetofon vintage, la care să ascultați toate casetele din adolescență, uitate prin podul părinților și de care nu credeai că vei mai avea nevoie vreodată. Sau fă-i un album de poze numai cu voi – asta dacă sunteți de ceva timp împreuna și ai material din care să alegi.

Da, sunt fleacuri, cadouri pe care nu vei cheltui mulți bani, însă transmit ceva foarte important: că te gândești la ea și o iubești suficient de mult încât să îți faci timp pentru astfel de gesturi.

  • Gătește pentru ea

Surprinde-o cu o cină romantică. Mai ales dacă se întâmplă ca tu să fii acasă, iar ea trebuie să stea peste program la serviciu. Pentru asta vei avea nevoie de un astfel de dispozitiv practic și ușor de utilizat, care îți va permite să te miști rapid, pentru ca cină să fie gata până ajunge ea acasă.

Dacă îi pregătești și o cadă cu apă fierbinte, spumant de baie și niște lumânări aprinse pe margine, te vei transforma în super-erou în ochii ei.

  • Mergi în pauza de masă până la ea la birou

Dacă locurile voastre de muncă se afla aproape unul de altul, de ce nu ai da o fugă până la ea în pauza de prânz? Ia cu tine și băutura ei favorită – să spunem o cafea cu lapte și scorțișoară, că tot e iarnă și avem nevoie de mici delicii care să ne înveselească – și o vei cuceri definitiv.

Nu urca, însă, până în birou. Nu știi cum ar putea interpreta asta șeful ei. Cheam-o pe ea afară. La primăvară poți lua cu tine și mâncare. O scutești astfel de statul la coadă la cantina biroului.

  • Fă-i surprize mici, dese și de efect

Vorbim, de exemplu, despre momentele când este bolnavă. Asigură-te că are tot ce-i trebuie, de la ceai, la medicamente și o îmbrățișare caldă de fiecare dată când cere. Sau curăță-i mașina de zăpadă. Un gest la fel de frumos este să speli vasele pe care le-ați murdărit la cină, cât ea face duș.

Sunt lucruri mici, însă pot face o mare diferență pentru sănătatea unei relații.

  • Ajut-o cu micile ritualuri care îi fac viața mai frumoasă

Lasă-i un pahar de apă pe noptieră pentru acel moment când se va trezi însetată, după un somn lung. Mai ales sâmbătă dimineață, când încearcă să-și revină după o zi de vineri lungă și stresantă.

Sau pune-i prosopul pe calorifer, cât timp ea e la duș. Va avea ceva cald cu care să se usuce. Și va aprecia acest lucru, acum, pe timp de iarnă, când parcă totul pare înghețat în jurul vostru.

Așadar, nu trebuie să arunci bani pe cadouri scumpe, de genul excursiilor la Paris, pentru a o cuceri definitiv. Micile gesturi făcute zi de zi sunt la fel de importante pentru sănătatea relației voastre.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu Philips

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here