5 detalii care le pun pe femei pe fugă, încă de la prima întâlnire

0
3529

Chiar și pentru o femeie care nu caută perfecțiunea, aceste lucruri pot fi locul unde se trage linie și pentru care ea nu este dispusă la niciun compromis.

Oricât de multă experiență ar avea în lumea datingului, oricărui bărbat i se poate întâmpla ca femeia pe care o place să nu îi mai raspundă din senin la mesaje sau la apeluri. Totul a mers grozav la prima voastră întâlnire sau cel puțin așa ai avut impresia. Brusc, nu mai vorbește cu tine și știi deja că nu vei mai avea parte de o a doua șansă. Uneori, se poate întâmpla ca ea să simtă că nu aveți chimie, alteori poate fi vorba despre ceva ce ai făcut sau ai spus, care au făcut-o să fugă fără să se mai uite înapoi. Iată care sunt cele mai frecvente motive care pot face o femeie să se răzgândească în privința unui bărbat, oricât de mult l-ar plăcea:

Încă mai locuiești cu părinții

Cât timp ai fost la facultate, ți-era mai simplu să locuiești cu ai tăi și nu avea sens să arunci banii pe chirie, doar pentru a te simți liber. Însă, după ce ai absolvit și ai obținut primul job, a venit timpul să îți iei zborul din casa părintească. Bărbații care locuiesc singuri știu cât de mult te responsabilizează acest lucru dar, mai important, cât de bine este să ai parte de intimitate atunci când ai nevoie.

În plus, femeile nu privesc cu ochi buni nici faptul că ai un coleg de apartament, pentru că asta înseamnă că vor trebui să îndure momente jenante atunci când ies din camera ta și dau nas în nas cu el pe hol, în drum spre baie. Iar dacă vezi cât de simplu este acum să îți iei propria locuință, ai cu atât mai multe motive să faci pasul cel mare și să te muți singur. Calculează aici cam cât ar fi ratele lunare și te vei convinge că este mult mai avantajos decât să stai cu chirie.

Desigur, o femeie înțelegătoare nu își va forma o impresie greșită despre tine, mai ales dacă ai un motiv plauzibil pentru care încă locuiești în casă cu ai tăi, însă nu te aștepta să vină pe la tine prea curând.

Ai deschis subiectul fostelor sau foștilor ei

Să știi istoricul relației persoanei iubite este una, dar să îți expui toate relațiile încă de la prima întâlnire sau să vorbești prea mult despre fosta nu este plăcut pentru nimeni. Oricât de bune ar fi intențiile tale, ea ar putea să creadă fie că nu ai trecut peste fosta ta iubită, fie că faci comparații între ele două. Te poți rezuma la un răspuns generic, dacă te întreabă ea ceva legat de ultima ta relație, însă evită să diseci subiectul în profunzime. Scopul primelor întâlniri este să vă cunoașteți mai bine și să vedeți dacă aveți pasiuni comune sau o gândire asemănătoare, nu să purtați discuții adânci despre semnificațiile relațiilor trecute.

I-ai jignit din greșeală gusturile

Să te abții de la păreri extrem de ferme ar putea fi o idee bună, mai ales dacă acestea sunt negative la adresa unor lucruri care ei îi plac. De exemplu, poate nu ești un mare fan al muzicii pe care o ascultă sau al serialelor la care ea se uită, dar să le critici prea dur este un gest care va fi perceput drept o critică la adresa ei. Încearcă să menții o atitudine neutră, chiar dacă recunoști că ceva nu e pe gustul tău. Nici ție nu ți-ar plăcea ca ea să-ți desfințeze filmul preferat sau muzica pe care o asculți în mașină.

Ai vorbit prea mult și ai uitat să pui întrebări

Când ai în fața ta o femeie frumoasă care a acceptat să iasă în oraș cu tine, lupta e deja pe jumătate câștigată. Asta înseamnă că nu trebuie să te dai peste cap să o impresionezi și să vorbești non-stop despre tine. Indiferent cât de intersante sunt lucrurile pe care i le spui, aceasta tactică se poate întoarce foarte ușor împotriva ta, scrie Menshealth.com. Femeile apreciază un bărbat care vrea să le cunoască mai bine și care le pune întrebări. Încurajeaz-o să vorbească despre hobby-urile ei, despre carieră sau despre lucrurile care o fascinează și evită subiectele foarte personale, cel puțin la primele întâlniri.

Ai încercat să o impresionezi cu lucruri materiale

O femeie cu picioarele pe pământ, independentă, care muncește pentru lucrurile pe care și le dorește nu va fi deloc impresionată de posesiile tale sau de vacanțele luxoase la care faci aluzie și va crede că ești lăudăros sau că ești superficial. Nu este greșit să fii mândru de succesul tău în carieră, însă alege mai degrabă să vorbești despre scopurile tale decât despre sumele din cont. Astfel, îi vei arăta că ești un bărbat ambițios și cu niște obiective clar stabilite în viață. În plus, așa vei ști clar că femeile pe care le atragi îți pot fi partenere egale, nu doar niște tipe care așteaptă să profite de pe urma bunăstării iubitului ei.

Tu ai comis vreodată una dintre aceste greșeli?

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: Nemanja Novakovic  

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here