4 moduri simple prin care să-i captezi atenția online

0
1938
online

Sunt mulți pești în mare. Problema e că tu ești doar unul dintre ei. Cum o faci să-ți arunce ție momeala? Mai exact, cum o cucerești… online?

Ne-am uitat la informațiile din aplicațiile de dating și am vorbit cu experții în domeniu pentru a afla cum să-ți faci poza perfectă pentru a avea succes.

Uite patru moduri prin care vei fi mereu captura zilei.

POARTĂ CULORI VII ÎN POZA DE PROFIL

Șaptezeci și doi la sută dintre utilizatorii Tinder poartă culori neutre în poza lor principală de profil. Îmbracă-te îndrăzneț ca să ieși în evidență, spune sociologul Tinder, Jess Carbino.

Pe scurt, trage pe tine puloverul ăla roz aprins de la Ralph Lauren. Îi atragi atenția și-i arăți și că nu-ți e frică să-ți asumi riscuri.

SCAPĂ DE ACCESORII ÎN POZA DE PROFIL 

Scapă de ochelarii de soare de fiță în poza principală, e sfatul lui Carbino; când îți ascunzi fața, femeile nu reușesc să își dea seama dacă ești un dubios sau un băiat bun. Fă la fel și cu pălăriile sau cu eșarfele voluminoase.

ZÂMBEȘTE, DAR NU CA-N POZA DE PE LINKEDIN

Utilizatorii care zâmbesc sunt abordați cu 14% mai mult, spune Carbino.

Cu portretele însă n-ajungi prea departe. „Portretele sunt problematice, arată regizate și nu par naturale”, spune Carbino. „Scopul Tinder-ului e să arate cine ești pe bune!”

Ai totuși grijă cu selfie-urile de la sală. Conform datelor din Happn, o altă aplicație de dating, 60 la sută dintre femei preferă să-ți vadă fața, nu abdomenul.

Bineînțeles, evită pozele de grup. N-ai nimic de câștigat dacă-i arăți fie că ai prieteni care arată mai bine ca tine, fie care sunt urâți. Să nu mai spunem de ce să nu-ți pui vreo poză îmbrățișând-o pe fosta sau cine știe ce altă tipă atrăgătoare.

FII PROASPĂT RAS ÎN POZA DE PROFIL

Bărbații care merg mai departe ca să arate bine sunt răsplătiți pentru eforturile lor. Conform unui studiu făcut de site-ul Match.com’s Single in America, bărbații care au în top 3 al cheltuielilor produse de îngrijire personală au cu 35% mai multe șanse de a ajunge și la a doua întâlnire.

Începe cu un bărbierit proaspăt. Datele de la Match arată că, în timp ce o treime dintre femei preferă un bărbat cu barbă de câteva zile, mai mult de 70% dintre ele sunt atrase de bărbații proaspăt rași.

Și când te bărbierești, insistăm, nici să nu-ți treacă prin cap să-ți lași mustață. Femeile le urăsc, cel puțin două treimi dintre ele. Aproape la fel de mult cât urăsc părul vopsit.

Sau părul prins la bărbați sub forma acelui mic coc.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here