20 de semne subtile că o să-ți dea papucii

0
744

De Alison Bonaguro. Foto: 123RF. Adaptare: Casa de Traduceri

Femeile sunt în multe feluri, dar în niciun caz nu sunt directe. Dacă simți că ceva nu miroase bine atunci când prietena sau soția ta dă semne evidente că nu e fericită în relație, există alte semne subtile pe care le poți urmări înainte ca cele mai puțin subtile să te lovească ca o tonă de cărămizi.

Nu vorbim de aparenta ei reticență de a sări pe tine. Sau de lipsa ei de interes, chiar și disimulat, pentru detaliile fiecăreia din cele 18 găuri ale jocului de golf pe care tocmai l-ai jucat. Sau de cheful de harță. Sau de momentul în care ți-a dat unfollow pe Twitter. Știm că pe astea le știi.

1. Când începi să vorbești despre sex, nu îți răspunde cu aceeași monedă

Îi trimiți un SMS să-i spui cât de sexy arăta dimineață în pat și că n-aveai niciun chef să pleci așa devreme la întâlnirea aia tâmpită, și în loc să-ți răspundă că ar fi murit de plăcere dacă rămâneai, îți răspunde sec „Mersi!” Mersi? Ar fi putut la fel de bine să spună „Te cunosc de undeva?”

2. Afli ultimul veștile ei bune

Atunci când ești ultimul din lista ei de apeluri care află de la ea vestea despre o mărire de salariu, o promovare, o bârfă absolut fantastică sau chiar o prostioară pe care a făcut-o câinele/pisica/copilul ei, află că nu mai ești nr. 1.

3. Dispoziția ei fantastică începe să se răcească

Dacă ea era sufletul relației voastre și dintr-o dată nu mai are chef de nimic, ar putea însemna că pentru ea relația voastră e mai mult o povară și că nu prea mai vede luminița de la capătul tunelului.

4. Dintr-o dată, începe să facă lucruri care nu-i plăceau deloc

Fata care se jura sus și tare că mai bine își ia un pumn în față decât să ajungă din nou într-un club de lectură de fițe, la o petrecere cu lumânări sau la o cină cu prietene pe care nu le suportă spune da la orice astfel de propunere. Cu plăcere. Aparent face orice să te evite.

5. Știi cearta aia pe care o aveți mereu?

Începi să câștigi. Ea renunță fără să se mai certe. Nu se mai simte obligată să te convingă. Indiferent despre ce e vorba, sau despre ce era vorba.

6. Nu mai plânge când pleci

De fapt, poți chiar să ai senzația că se bucură când pleci. Atunci când îi spui că trebuie să mergi la New York câteva zile, nu se roagă de tine să o iei și pe ea. Poate chiar îți dă senzația că ai putea să nu te grăbești înapoi. Ai grijă să nu te lovească ușa când pleci, nu îți spunem mai multe.

7. Se ferește de orice parte a corpului tău

Nu doar de tine, de orice lucru al tău. Nu mai răspunde la apelurile de la mama ta, iar sora ta observă că anulează în ultimul moment ori de câte ori își face planuri cu ea.

8. Orele voastre de culcare nu mai corespund deloc

Dacă vrei să te culci devreme, ea pretinde că are insomnii. Dar în nopțile în care vrei să stai mai mult și să desfaci sticla aia de vin, se bagă în pat cu o carte de la ora 9.

9. Știi colecția aia infinită de glume private la care râdeți doar voi doi?

Ea nu mai râde la ele. Poate chiar te trezești în situația să i le explici. Și apoi glumele nu mai sunt distractive, iar tu ești doar tipul cu o memorie mult prea bună.

10. Se uită la seriale fără tine

Tocmai ajunseserăți la sezonul trei din Californication, când într-o zi ajungi acasă de la muncă și descoperi că ea se uită deja la sezonul șase. Atenție, spoiler: Relația voastră e cam la fel de stabilă ca a lui Hank cu Karen.

11. Sexul e mai puțin intim

Nu înseamnă că de câte ori nu are orgasm stă să iasă pe ușă și să nu se mai întoarcă niciodată. Dar dacă ai revelația că în viața voastră sexuală totul se rezumă la destinație și mai puțin la drum, poate ar trebui să te gândești unde a dispărut dragostea din „a face dragoste”.

12. Acolo jos lucrurile nu stau chiar bine mereu

Pe vremuri nu rata niciodată programarea la cosmetică o dată la două săptămâni, dar acum s-a cam lăsat păgubașă. Nu avem nicio problemă cu un look natural, dar când trece de la un epilare braziliană la pădurea amazoniană, e un semn că nu mai vede niciun motiv să te impresioneze cu abilitățile ei de îmblânzire a tufișurilor.

13. Sau vice versa

Din contră, dacă dintr-o dată a apucat-o nevoia să arate perfect din cap până în picioare și începe să se epileze în locuri unde n-ai fi crezut vreodată că poate ajunge ceara, ar putea fi un alt semn că se pregătește – cu trup și suflet – pentru următorul capitol.

14. Cea mai bună lenjerie ajunge în spatele sertarului

Știi sutienul ăla roșu cu dantelă neagră și fundiță între sâni? Nu? Poate ai uitat de existența lui, pentru că acum nu mai poartă decât sutiene simple din bumbac culoarea pielii, care nu mai sunt nici măcar prea noi. Te face să te întrebi: pentru cine păstrează ea sutienul roșu?

15. Vrea să ieșiți la o cafea

La naiba, la naiba, la naiba. Temuta ieșire la o cafea. Fără cocktailuri, fără ocheade sexy. Probabil înseamnă ceva, și nu ceva de bine.

16. Dar când bea, BEA

Crezi că încearcă să scape de tine cu toate paharele alea pe care le dă peste cap?

17. Ori de câte ori vă faceți planuri împreună, reușește să mai convingă pe cineva să vină cu voi

Poate e sora ei, sora ta, prietena ei cea mai bună, o colegă sau o vecină. Faptul că nu-și dorește să fie singură cu tine trimite un mesaj destul de clar. Și nu, nu e vorba de o partidă în trei.

18. Nu mai e așa geloasă

O iubită posesivă și isterică e un semn de întrebare oricum. Dar o fată care era geloasă în trecut și acum dintr-o dată nu mai e? Asta doare. O mică doză de gelozie face ca lucrurile să rămână interesante și vă obligă pe amândoi să nu călcați strâmb. Așa că dacă o barmaniță super sexy se uită în ochii tăi, iar iubitei tale pare să nu-i pese, ar trebui să-ți pese ție.

19. A schimbat posturile de radio presetate din mașină?

E ca și cum nu mai știi nimic despre ea, din moment ce obiceiurile ei previzibile de ascultare – country și rock clasic și nimic altceva – nu mai sunt la fel de previzibile. O nouă direcție muzicală ar putea fi un semn că la orizont au apărut și alte schimbări.

20. Lipsa de angajament nu o caracterizează

Vorbim despre o femeie care știe deja că de marți într-o lună se întâlnește cu fetele din clubul Zeta Tau Alpha pentru o întâlnire de planificare a unei petreceri a burlăcițelor, dar dacă o rogi să mergeți la cină în oraș în weekend, e reticentă și evazivă. Tot ce primești sunt multe „poate” și „să vedem”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here