Un subiect delicat

0
289

Probabil nu credeai că mâncărimile genitale sunt o bătaie de cap: însă, anual, circa 11.000 de bărbați ajung la urgență cu penisul rănit, potrivit unui studiu din Journal of Urology. „Rănile genitale au consecințe de natură reproductivă, fizică și psihologică“, susține dr. Benjamin Breyer, autorul studiului. Iată cum își pun bărbații în primejdie organele genitale.

HAINELE
Bita Baseball2   32%

Minge Baseball2   1%

Fermoarul are dinți care îți pot mușca…
Ce să faci: Înainte să tragi fermoarul (încet), bagă bine totul în boxeri.

ECHIPAMENTUL DE SPORT
Bita Baseball2  20%
Minge Baseball2   39%

Majoritatea acestor incidente implică mersul pe bicicletă – bărbații se lovesc de șa, cadru ori ghidon. Asigură-te că mărimea bicicletei ți se potrivește, apoi reglează-ți poziția pe bicicletă. În plus, acoperă sistemul de susținere al ghidonului (pipa) cu o protecție.

ACCESORII
Bita Baseball2   7%
Minge Baseball2  6%

O alunecare în cabina de duș și poți să aterizezi direct pe „bijuterii“. Pentru mai multă siguranță, investește într-un covor antiderapant (poți să-ți cumperi unul la 80 de lei de pe romstal.ro).

APARATUL DE RAS
Bita Baseball2   4%
Minge Baseball2   5%

Ca să diminuezi riscul tăieturilor când îți faci toaleta pubiană, rade-te cu un aparat electric de ras sau de tuns. Și asigură-te că pielea ta este curată, ca să nu te infectezi în caz că te tai.

 

Foto: Shutterstock.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here