Test 2013. Cand ai fost ultima data la doctor?

0
303

De dr. Eric Asher, medic de familie si director medical la The Third Space Medicine • Adaptare de Irina Mereacre • Ilustratii si fotografii: Shutterstock

Probabil nici nu-ti mai amintesti cand s-a intamplat asta. Barbatii sunt mai putin dispusi sa apeleze la doctor, fata de femei. Unul din cinci barbati nu si-a vizitat medicul de familie in ultimul an.
Te intelegem, pe bune. Iti percepi corpul ca pe ceva care trebuie reparat cand are un defect, asa ca nu necesita un ciclu constant de mentenanta. In plus, e greu sa-ti iei liber de la munca si, mai ales, e usor penibil sa-ti intrebi seful daca poti sa „mergi la doctor“.

De aceea, Men’s Health a conceput acest test complet, gandit pentru a-ti evalua starea de sanatate. Este gratuit, confidential si nu ai nevoie de programare. Ia pixul in mana, testul incepe acum!

Barbatilor nu le place sa ceara ajutorul. Urasc asta. De exemplu, dintre cei care ajung la medicul de familie, 80% au fost fortati de partenerele de viata. Si nu intelege asta ca pe un repros. Poti sa-ti faci singur cateva teste de rutina ca sa depistezi probleme minore, fara sa petreci o jumatate de zi de munca intr-o sala de asteptare imbacsita.
 

1
2
3
4
5
6
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here