Recupereaza-ti sanatatea dintilor cu ajutorul unui implant dentar!

1
1933
Implant dentar

Recupereaza-ti sanatatea dintilor cu ajutorul unui implant dentar!

Integritatea danturii este un aspect foarte important – atat din punct de vedere estetic, cat si functional! Pe langa faptul ca un zambet perfect te face mai atragator, lipsa unuia sau mai multor dinti poate avea efecte negative asupra sanatatii intregului tau organism. Astfel, evita complicatiile si imposibilitatea de a te alimenta corespunzator, rezolvandu-ti toate problemele dentare cu ajutorul unui implant!

Implantul dentar este cea mai rapida, practica si eficienta solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa, ajutandu-te sa-ti recapeti cu adevarat functionalitatea danturii si oferindu-ti un zambet fara cusur. Beneficiile de care te vei bucura apeland la un tratament cu implant dentar sunt multiple, iar fiecare dintre acestea contribuie la sanatatea orala si confortul tau fiziologic si psihic.

In primul rand, cu ajutorul unui implant dentar de inalta calitate vei obtine o masticatie corecta si vei avea senzatia unui dinte natural. Totodata, spre deosebire de solutiile clasice de inlocuire a dintilor lipsa, precum puntile dentare, interventia de implantare este mai putin invaziva, pastrandu-ti intacti dintii vecini. Iar pentru un confort total si rezultate complete, implantul iti imbunataseste inclusiv fizionomia fetei, care poate fi afectata in timp de lipsa anumitor dinti.

Mai mult, tratamentul cu implant dentar are o serie de beneficii asupra sanatatii orale:

– evitarea riscului de atrofiere osoasa;

– combaterea riscului de aparitie a cariilor;

– prevenirea declansarii bolii parodontale;

– inlaturarea durerilor articulatiei temporo-mandibulare etc.

In plus, datorita tehnologiei de ultima generatie, acum te poti bucura de servicii de implantologie in timp record si interventii chirurgicale fara durere! Spre exemplu, poti beneficia de montarea coroanei finale dupa doar 4-6 luni de la interventie. Iar in cazul dintilor frontali, primesti o lucrare fixa provizorie in aceeasi zi cu inserarea implantului. Astfel, in functie de nevoile tale, poti apela la tehnica de implant dentar Sky Fast&Fixed pentru restaurarea intregii danturi sau la tratamentul One Day pentru inlocuirea unui singur dinte. Ambele proceduri se desfasoara intr-o singura sedinta!

Asadar, ce este implantul dentar?

Practic, prin aceasta interventie chirurgicala se creeaza un nou dinte sau o intreaga arcada, in functie de caz. Etapa inserarii propriu-zise consta in montarea unei radacini artificiale, confectionate din titan, in osul maxilar sau mandibula. Pe langa aceasta radacina, celelalte componente ale implantului dentar sunt bontul protetic si coroana din ceramica (partea vizibila). In cazul in care pacientul are osul nativ afectat, acesta va beneficia de o procedura suplimentara de aditie osoasa!

Desi poate parea complicat, interventia chirurgicala de inserare a unui implant dentar este foarte simpla. Asta daca apelezi la o clinica stomatologica avizata, cu o rata de succes a osteointegrarii de 100%! Iti recomandam Clinicile Dr. Leahu, unde aceasta performanta se datoreaza materialelor biocompatibile folosite, tehnologiei de ultima generatie si echipei de specialisti in implantologie.

Iata si posibilele efecte secundare la care te poti astepta in urma unei interventii chirurgicale de  inserare a implantului dentar! Nu-ti face griji, insa, acestea sunt temporare si firesti:

– disconfort sau durere usoara pana la moderata (medicul iti va prescrie un tratament pentru ameliorare);

– mici vanatai pe fata, umflarea fetei si/sau a gingiei (acestea vor disparea in cateva zile).

 

Sursa: Agentia Adserving Iagency

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here