(P) Detaliile la care sunt atente femeile atunci cand cunosc un barbat nou

0
321

Fie că îţi place sau nu, prima impresie chiar contează. Şi nu este numai un subiect pentru discuţii superficiale ori un pretext pentru anumite comportamente, ci o sursă a multor cercetări ştiinţifice. Practic, primele secunde sunt destul de importante pentru interacţiunea cu persoanele cu care faci cunoştinţă, inclusiv cu femeile pe care ai vrea să le impresionezi.

Cercetătorii au demonstrat că, în funcţie de aspect, unii oameni chiar au mai multe de câştigat, atât în plan profesional, cât şi personal. Ştii genul de persoane care, deşi nu e nevoie să spună prea multe lucruri, reuşesc să îi facă pe ceilalţi să creadă ca-s minunaţi? Ei bine, ei sunt aceia care ştiu cum să-şi gestioneze atuurile legate de aspect.

Şi atunci, ce contează cu adevărat în ochii unei femei pe care ai vrea să o cucereşti, în afara lucrurilor despre care ştii sigur că trebuie să le bifezi?

1)Pantofii
Poţi fi sigur că, dacă ţi-ai cumpărat o pereche nouă de pantofi loafers, femeile vor fi primele care îi vor observa şi, eventual, vor şti şi cum se numesc. Nu te vor ocoli pentru că nu ai cei mai frumoşi pantofi, însă, dacă la prima întâlnire eşti încălţat cu unii pe care i-ar fi purtat bunicii lor, s-ar putea să ai un minus.

2)Părul
Nu trebuie să fi făcut reclamă la şampon pentru a impresiona o femeie. Însă nici un stil asemănător lui Robinson Crusoe nu te va ajuta. Încearcă să ai un aspect suficient de îngrijit încât să nu comunici altceva decât eşti. Ele vor observa cu siguranţă faptul că te preocupă subiectul, fie şi într-o mică măsură. Tunde-te des, spală-ţi părul în fiecare zi şi ar trebui ca totul să fie în regulă!

HX9352_DC_BLACK_06_SMOOTH

3)Mâinile
Nu ştii niciodată când va trebui să întinzi mâna unei doamne, ori când îţi vei etala unghiile care nu au voie să fie roase, tăiate cu cuţitul de pâine sau colorate cu cerneală. Şi nu doar pentru că ar arăta inestetic, ci pentru că aceste lucruri pot denota multe despre personalitatea ta – şi, dacă ai ghinionul să îţi placă o femeie amatoare de teste psihologice, nu îi vei mai intra niciodată în graţii. Ai grijă de modul în care arată mâinile tale – asigură-te că unghiile sunt îngrijite – pentru că majoritatea femeilor vor studia şi acest lucru.

4)Dinţii

Femeile nu îţi vor analiza dantura la fel de minuţios ca un stomatolog, însă vor fi atente dacă dinţii tăi sunt îngrijiţi. Ba mai mult, există studii citate de Psychology Today care susţin că, la fel ca şi în cazul unei pieli netede şi fine, dinţii albi sunt asociaţi ideii de… bogăţie! Ori că o dantură sănătoasă spune despre tine că eşti o persoană sănătoasă, preocupată de înfăţişarea sa.

HX9352_DC_BLACK_08

Ca să fii sigur că faci o impresie bună şi la acest capitol, nu trebuie să îţi muţi domiciliul în cabinetul unui stomatolog, ci doar să fii puţin mai atent cu îngrijirea danturii tale. Cum periuţele clasice nu fac faţă tuturor cerinţelor, poţi folosi una electrică, care va reuşi să îţi cureţe dinţii mult mai bine.

Spre exemplu, Sonicare Diamond Clean de la Philips este un astfel de ajutor, pentru că foloseşte o tehnologie specială, prin care elimină de 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinți manuală, albeşte dinţii de două ori maibine decât periuţele uzuale şi îți îmunătățește sănatatea gingiilor în două săptămâni.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here