(P) Dercos Aminexil Clinical 5

0
841
Formula barbati 21 fiole x 6ml ; Formula femei 21 fiole x 6ml
Formula barbati 21 fiole x 6ml ; Formula femei 21 fiole x 6ml

Ce poate fi mai neplăcut decât să observi cum podoaba ta capilară își pierde din farmec pe zi ce trece? Dacă unii bărbați nu se lasă afectați de această problemă, pentru o mare majoritate căderea părului poate provoca stări emoționale negative și scăderea încrederii în sine.

Cauzele căderii părului:

Căderea părului este o afecțiune destul de frecventă în rândul bărbaților și poate fi cauzată de o serie variată de factori, de la stres la nutriția deficitară, dezechilibre hormonale sau alte afecțiuni.

În toate cazurile, căderea părului este cauzată de o sensibilitate a foliculilor de păr. Atunci când vine vorba de pierderea părului până la chelie, părul căzut este înlocuit de fire de păr tot mai subțiri și mai rare. 

Cum tratăm această afecțiune:

În funcție de cauzele ce provoacă căderea părului medicul vă poate recomanda diferite tipuri de tratament. O soluție inovatoare pentru tratarea acestei afecțiuni vine de la VICHY Laboratoires, care a descoperit un tratament eficient pentru tine.

DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5

Cu o formulă exclusivă ce combină Aminexil, o moleculă de referință ce acționează împotriva căderii părului, Aminexil Clinical 5 conține cinci ingrediente active, pentru o acțiune completă, de la rădăcină până la vârf.

Eficiența tratamentului este percepută imediat după primele 3 săptămâni*cu o eficacitate de 94% împotriva căderii parului*. Prin cele 5 acțiuni ale sale ( ancorarea și stimularea  microcirculației  bulbului firului de par, reducerea micro-dezechilibrelor scalpului și creșterea rezistentei firului de par și un in ultimul rand cresterea rezistentei scalpului), Aminexil Clinical 5 este tratamentul numarul 1 in Europa impotriva caderii parului**.

CUM SĂ FOLOSEȘTI AMINEXIL CLINICAL 5

Pentru a te asigura că profiți complet de eficacitatea produsului atunci când vine vorba de un tratament intensiv, este recomandată folosirea unei fiole/zi, timp de șase săptămâni. Produsul se aplică pe părul uscat sau umed.

În cazul în care folosești AMINEXIL CLINICAL 5 doar ca tratament de întreținere, se recomandă utilizarea a trei fiole pe săptămână.

Gama Dercos Vichy este disponibila exclusiv in farmacii.

Pentru mai multe recomandări despre îngrijirea parului, accesați secțiunea Vichy Mag http://www.vichy.ro/vichy-mag. În plus, la introducerea codului unic , aflat în interiorul cutiei pe www.vichy.com/dercos, descoperiți sfaturi și beneficii pe tot parcursul tratamentului dumneavoastră.

*Test consumatori, 102 femei si barbati

**IMS Health – Pharmatrend International – Piața produselor împotriva căderii părului- În farmaciile din 8 țări europene inclusiv Franța (+ drogherie), Germania (+ comandă prin poștă), Italia (+ drogherie), Spania (+ drogherie), Elveția, Belgia, Olanda și Austria -Anii 2013, 2014 si 2015, în valoare și volum.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here