(P) Aplicația Sensiblu te salvează din orice problemă!

0
665

Mulți dintre noi ne-am aflat măcar o dată în situația în care avem nevoie urgentă de medicamente sau, mai rău, de servicii medicale. Problema apare atunci când nu avem medicamente acasă sau nu cunoaștem foarte bine zona în care ne aflăm. În aceste situații, aplicația Sensiblu îți vine în ajutor chiar de pe propriul telefon mobil.

De câte ori nu te-ai grăbit până la farmacia cea mai apropiată doar pentru a afla că medicamentul de care ai nevoie nu mai este pe stoc?

De câte ori nu te-ai aflat într-un oraș necunoscut și ți-a fost greu să găsești o farmacie deschisă la o oră târzie?

De câte ori nu s-a plâns cineva că a așteptat aproape o oră după ambulanță?

Sensiblu vine mai aproape de tine mulțumită aplicației gratuite pentru smartphone. Disponibilă în mod gratuit pentru Android și iOS, aplicația prezintă numeroase avantaje:

  • Îți spune la ce farmacie Sensiblu găsești medicamentele de care ai nevoie. Astfel, poți fi sigur că nu vei pierde timpul plimbându-te până la o farmacie unde produsul nu mai este pe stoc.
  • Te îndrumă spre cea mai apropiată farmacie deschisă. Dacă nu ești sigur de orarul farmaciilor din zonă, această aplicație te va ajuta să economisești timp prețios.
  • Îți spune unde găsești cel mai apropiat spital sau clinică. În cazul în care ai o problemă medicală mai gravă, aplicația te va ajuta să identifici cel mai apropiat spital, pentru a ajunge mai rapid, cu mașina personală sau un taxi.
  • Poți solicita sau activa cardul de fidelitate Sensiblu. De ce să îți pierzi timpul la coada de la farmacie când poți solicita sau activa cardul de fidelitate din confortul propriei locuințe?
  • Te ajută să afli ofertele lunare și noutățiile din farmaciile Sensiblu.

Mai mult, aplicația te învață cum să acorzi primul ajutor în caz de urgență, foarte util dacă cineva din preajma ta are o problemă!

Nu în ultimul rând, dacă ai de trimis vreun mesaj, îl  poți face direct din aplicația de pe telefon, fără a te deplasa la o farmacie.

Instalează și tu aplicația Sensiblu pentru a te simți în siguranță în orice situație!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here