iCEE.health 2017- Noutățile din sănătate și sistemul medical

0
740

Pe data de 16 iunie, în cadrul festivalului iCEE.fest 2017 va avea loc a doua ediție iCEE.health. Acest eveniment important din domeniul sănătății, reunește la București specialiști cunoscuți pe plan mondial, care vor demonstra legătura dintre tehnologia digitală și sănătatea noastră.

Shafi Ahmed (Medical Realities, UK), chirurg recunoscut și apreciat în plan internațional, va demonstra că realitatea virtuală este realitate în sala de operație și în educația medicală.

Nick Adkins (PinkSocks, US), Eugene Borukhovich (Bayer, Germania), Sarah Norman (McKinsey & Company, UK) și Carman Kobza (MyCliniCare, Germania/India) vor prezenta soluții digitale care se implementează astăzi pe patru continente – America de Nord, Europa, Asia și Africa.

Alexandru Popescu (Philips, South East Europe) va vorbi despre cum tehnologia și inovația schimbă sănătatea.

Denise Silber (Basil Strategies, Franța) și Casper Smeets (Rockstart, Olanda) vor arăta cum inovația digitală în sănătate cere și produce o nouă paradigmă.

iCEE.health găzduieste primul workshop de dezvoltare strategică pentru startupuri europene în sănătate digitală (România, Spania, Germania, Italia, Grecia și Olanda) oferit de eHealth Hub.

Ce importanță are energia creativă într-un domeniu elementar, cum este sănătatea? Yoko K Sen, un muzician în sănătate, va explica de ce trebuie să regândim și să reimaginăm acest spațiu vital.

Sănătatea digitală nu este văzută doar ca o modalitate de a reiventa medicina, dar și ca un motor de dezvoltare economică.

“La iCEE.health credem că toți avem un rol de jucat în sănătate, astfel ne adresăm tuturor actorilor implicati si interesati. Este primul eveniment de acest fel din România, iar din acest an aderăm la principiile Everyone Included™, dezvoltate la Stanford Medicine X”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

Tema evenimentului din acest an este reinventarea sistemelor de sănătate prin folosirea tehnologiile digitale. Începând cu acest an, în România sunt așteptate noi reglementări ale sistemului medical, de aceea, o sesiune separată este dedicată oportunităților pe care era digitală o oferă sănătații în țara noastră.

Este vorba de Everyone Included™: doctori, pacienți, asistenți, cercetători, antreprenori, producători de tehnologie medicală, farma, manageri de spitale, decidenți…

Pe scenă, vor fi prezentate inovații internationale, dar și locale. Din România, vom avea startupuri de succes (MEDIjobs sau Skinvision) și proiecte noi.

Dintre proiectele locale, menționăm Tech House Copăceni, unic în lume, destinat îngrijirii copiilor cu probleme de sănătatate foarte serioase, care va integra technologia digitală by design, proiect care e susținut de iCEE.fest si iCEE.health prin donarea a 10% din valoarea biletelor.

iCEE.health 2017 are mai mulți parteneri internaționali remarcabili, printre care: Medtech Engine, Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, dar și locali: eHealth Romania, Houston NPA și Innovation Labs.

La această ediție, susținători ai acestei secțiuni din festival sunt Boiron și Bayer.

Biletele iCEE.health se pot cumpăra de pe site-ul oficial al festivalului si costă doar 75 de euro, iar studenții la medicină beneficiază de 50% discount (cod StudentMed).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here