Doctorul din buzunar

0
2418

Adaptare de Luiza Gabriela Vîlsan. Foto: Guliver/ThinkStock.

Măsoară-ți pulsul

Încearcă Instant Heart Rate

Aplicația îți măsoară bătăile inimii, fiind aprobată de Comisia Europeană de Sănătate. Cum funcționează? Pornești aplicația, pui degetul arătător peste camera foto a telefonului și aștepți să apară pe ecran fiecare bătaie a inimii, care se va înregistra în istoricul măsurătorilor.

Evită cancerul de piele

Încearcă MySkinPal – Skin Cancer App

Aplicația monitorizează alunițele (culoarea, diametrul, marginea). Poți chiar să faci o arhivă cu poze ale alunițelor. La orice semn suspect, de formă neregulată a conturului sau mo-dificare vizibilă, mergi la dermatolog.

Rezolvă urgențele

Încearcă Lecția de prim-ajutor

Este un program de prevenție și educație care oferă soluții la situațiile de urgență cele mai frecvente. Vei găsi în aplicație filme cu demonstrații de prim-ajutor, informații însoțite de ilustrații grafice explicative și o hartă cu spitalele din zonă.

 

Alte lucruri utile…

 Spoxing

Acest antrenament hibrid între box și spinning a fost creat de Esther ­Solano de la Epic Boxing & Fitness, unde este ­parteneră Jaye Maddon, soția managerului de la echipa americană de ­baseball Chicago ­Cubs. Spoxing este un antrenament pe intervale care are multe mișcări din spinning și box. Durata este împrumutată din ­pugilism, cu 12 runde a câte trei minute și 30 de secunde pauză între ele, terminând cu 10 minute de antrenament al zonei mediane a corpului. Un singur antrenament ­poate arde până la 1.250 de calorii.

 

Trucuri rapide

Pot combina un tricou cu un trenci sau e prea Miami Vice?

Să porți tricou cu trenci sau tricou cu sacou e o rețetă aproape clasică, care nu cere prea multă sofisticare, dar îți oferă un look relaxat și cool. E o ținută potrivită la serviciu sau atunci când ieși în oraș pentru distracție. Dacă totuși nu ți-i poți scoate din minte pe băieții din Miami Vice, trebuie să ții cont de următoarele sfaturi: alege un sacou exact pe măsura ta, fără umeri supradimensionați. Evită ca haina să aibă nuanțe de turcoaz și nici n-o purta cu tricouri prea mulate sau, și mai rău, cu tricouri mulate și decoltate adânc.

Aș vrea o pereche de blugi potriviți pentru job și weekend, dar nu vreau să dau o avere pe ei. Unde să caut?

Nu e necesar să cheltuiești mult pe o pereche de jeanși de calitate. Se poate să dai puțini bani și totuși să arăți impecabil în ei. Dacă ești fanul clasicilor Levi’s, o soluție ar fi să-i cumperi în sezonul reducerilor. Dacă ai timp și răbdare, există șanse să găsești perechea perfectă într-un magazin vintage. Și, în cele din urmă, va exista mereu H&M. Cu cele mai decente prețuri posibile, poți cumpăra blugi de calitate cu un croi impecabil. Ca să eviți aspectul ieftin, alege-i numai pe cei din bumbac 100%.– Elisabeta Gedő

 

Vrei să cumperi o casă. La ce te uiți?

„Ignoră covoarele urâte și culoarea pereților; acestea se pot schimba ușor. Fii atent la înălțimea tavanului (cu cât e mai înalt, cu atât mai bine), zona în care se află (liniștită, nu la un colț de stradă) și spațiul, în general (deschis, cu puține locuri întunecate)“, te sfătuiește Robert Irwin, autorul cărții Tips and Traps When Buying a Home. Îți place una? Mergi la vizionare pe seară, când activitatea în cartier este în plină desfășurare.

 

63% dintre studenți au primit sex oral la ultima lor întâlnire, arată un studiu canadian. Vrei și tu? Fă asta.

1/Nu întreba

„Îmi faci o felație?“ nu e o întrebare incitantă. În schimb, fă aluzii. Spune-i partenerei cât e de sexy. Ian Kerner, terapeut sexual, îți recomandă să maschezi dorințele sub formă de fantezii. Împărtă-șește-le cu ea – de exemplu, cum a sărit pasional pe „amicul“ din pantaloni într-o mașină ori o toaletă publică.

2/Fă o înțelegere 

În visele tale, îi întorci -favoarea; arată-i că ești -dornic să faci asta în viața reală. „Sexul oral ar trebui să fie reciproc“, spune -Kerner. „Multe femei se -luptă cu dublul standard: de a oferi un «antreu» oral și apoi de a se angaja în actul sexual.“

3/Sari sub duș

Femeile din studiul lui -Kerner apreciază mai mult un penis curat decât unul mare. Așa că da, un duș în doi poate da tonul petrecerii. Dacă nu percepe aluzia, mutați-vă în pat și sărut-o pe întregul corp, așezându-te subtil în poziția 69. Știi cum stă treaba… reciprocitate. Dar nu folosi acest cuvânt.

Articol preluat din ediția de septembrie 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here