Cod rosu

0
264

5 psiho-secrete pentru a-ti pacali corpul sa reziste la antrenamente mai dificile, mai intense si mai lungi Cine crezi ca cedeaza primul: creierul sau corpul? Inclini sa crezi ca raspunsul corect este “corpul”, nu-i asa? primul: creierul sau corpul?

La toaleta

Relaxeaza-te: La prinz, ai mincat sfecla. Sau poti avea o infectie. Cel mai adesea, ulceratiile si hemoroizii sint responsabili pentru singerarile superficiale.

Alarmeaza-te

Probleme cu rinichii,colonul sau vezica urinara. Nu exclude cancerul.

Remediu

Daca nu a fost sfecla, consulta un doctor. În cazul unei infectii, iti va prescrie antibiotice.Daca simptomele tale indica un diagnostic mai grav, atunci o investigatie amanuntita este obligatorie. Evita orice substanta iritanta pentru mucoasa gastrica, medicamentele anti-intamatorii (precum aspirina) si alcoolul.

Sfat

Pentru a preveni afectiuni ale prostatei si iritarea vezicii urinare, medicii urologi recomanda o scurta vizita la toaleta. Usurare placuta!

In prezervativ

Relaxeaza-te: Intamarea glandelor care produc sperma sau o infectie a prostatei.

Alarmeaza-te

Daca se intimpla repetat, nu exclude un diagnostic mai grav.

Remediu

Consulta un urolog. Infectiile necesita tratamente cu antibiotice.

Sfat

Nu intra in panica. Uneori, singerarea persista, din cauza ca medicamentele actioneaza intr-un timp mai indelungat.

In batista

Relaxeaza-te: Aerul uscat ti-a iritat vasele sanguine din nas sau un medicament (pe care il iei la momentul respectiv) incetineste procesul de coagulare a singelui.

Alarmeaza-te

Singerarile repetate pot fi un semnal si in cazul tumorilor.

Remediu

Umezeste-ti narile cu picaturi saline. Daca singerarea persista, consulta un doctor.

Sfat

Daca singerezi abundent, pina la sosirea medicului, stai in pozitie sezind, cu capul in jos – pentru a preveni aspirarea singelui in caile respiratorii.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here