5 motive să alegi un implant dentar de la clinica Dr Leahu Caramfil

0
1127

Zâmbetul sănătos şi strălucitor joacă un rol foarte important în viaţă de zi cu zi, în crearea unei imagini pozitive şi în stimularea încrederii în propria persoană. Din cauza lipsei timpului sau a resurselor materiale limitate, tot mai multe persoane îşi neglijează dantura până în punctul în care ajung să îşi piardă unul sau mai mulţi dinţi. Această afecţiune duce atât la pierderea funcţionalităţii danturii, cât şi la pierderea încrederii în forţele proprii.

Pentru a avea din nou un zâmbet sănătos, frumos şi funcţional, orice pacient căruia îi lipsesc unul sau mai mulţi dinţi are nevoie de un tratament cu implant dentar. Desigur, pentru a avea succes, această procedură nu poate fi realizată de către oricine, folosind materiale de o calitate îndoielnică. Că să te bucuri chiar şi o viaţă întreagă de investiţia făcută, trebuie să mergi la o clinică stomatologică de renume, unde cei mai buni medici vor folosi materiale de calitate superioară pentru a-ţi reda zâmbetul.

Mulţi dintre românii care îşi doresc o dantură sănătoasă petrec destul de mult timp în căutarea unei clinici stomatologice, iar în Bucureşti procesul de luare a acestei decizii este şi mai dificil. Pentru că internetul, canalele TV şi ziarele abundă de informaţii legate de medici care realizează implanturi dentare la sume modice, unui pacient i se pare din ce în ce mai greu să ia o decizie cu privire la alegerea unei clinici stomatologice serioase, cu medici specializaţi în acest domeniu, unde să poată merge cu toată încrederea.

Fiecare persoană este unică, de aceea, în cadrul clinicii stomatologice dr. Leahu Caramfil, toţi pacienţii beneficiază de un plan de tratament personalizat. De asemenea, zi de zi, medicii noştri îţi oferă cele mai bune tratamente cu implant dentar, care să îţi redea zâmbetul de odinioară şi încrederea în forţele proprii.

Dacă eşti căutarea unei clinici stomatologice şi a unei echipe de medici capabilă să îţi asigure succesul în cazul unui tratament cu implant dentar, iată de ce clinica Dr. Leahu Caramfil este alegerea ideală pentru tine:

1. La clinică stomatologică Dr Leahu Caramfil, fiecare medic specialist în implantologie are o vastă experienţă în acest domeniul şi o multitudine de cazuri rezolvate cu succes la activ. De asemenea, rată de succes a integrării unui implant dentar este de 100%.

2. Într-o clinică stomatologică, tehnologia şi materialele folosite sunt o garanţie a succesului procedurilor realizate. La Dr. Leahu Caramfil, investiţia în tehnologie de ultima ora şi în materiale de cea mai bună calitate este o prioritate datorită căreia toţi pacienţii noştri se bucură de tratamente cu implant dentar reuşite.

3. Siguranţă ta este prioritatea noastră! De aceea, fiecare cabinet din nouă clinică stomatologică Dr Leahu Caramfil este sterilizat după fiecare pacient, iar în ceea ce priveşte instrumentarul, echipa noastră petrece zilnic câte 3 ore pentru a asigura sterilizarea corespunzătoare. Astfel, nu există riscul apariţiei vreunei infecţii post-procedura sau a vreunei probleme de sănătate cauzate de sterilizarea incorectă a aparaturii, a instrumentarului sau a cabinetului.

4. Timpul şi sănătatea sunt cele mai importante resurse, de aceea, îţi respectăm timpul preţios şi încercăm prin toate tehnicile disponibile să îţi redăm sănătatea dentară cu ajutorul unui implant dentar realizat în doar 24 de ore: Bredent fast&fixed. Cu ajutorul acestuia, economiseşti timp pe care îl poţi petrece alături de cei dragi, fără să mai fie nevoie de numeroase alte vizite suplimentare la clinică stomatologică.

În plus, la fiecare programare îţi acordăm răgazul pentru a pune întrebări sau de a cere sfaturi cu privire la procedura realizată.

5. Prima interacţiune cu medicul dentist este foarte importantă pentru psihicul pacienţilor. De aceea, medicii din echipa noastră îţi vor explică pas cu pas procedurile legate de tratamentul cu implant dentar şi vor face tot posibilul pentru a te simţi confortabil în fiecare moment.

La clinică stomatologică Dr. Leahu Caramfil, obiectivul nostru principal este să îţi oferim zâmbetul sănătos şi frumos pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna. Vino acum la o consultaţie de profilaxie, să ne cunoaştem şi să stabilim cu exactitate care este tipul de implant dentar de care ai nevoie. Te aşteptăm cu braţele deschise!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here