Revista Men’s Health a acordat premiile Men of The Year 2016

0
668
Men of the Year 2016

Pe lângă desemnarea premiilor pentru câștigătorii “Men of the Year 2016” by Men’s Health, în seara de luni a avut loc și decernarea câștigătorilor concursului “Cover Model 2016”.

În cadrul galei Men of The Year, echipa Men’s Health încearcă în fiecare an să îi premieze pe bărbații cu performanțe din România, bărbați pe care îi considerăm a fi modele pentru cititorii noștri.

Anul acesta am început prin a-i premia pe Florin Mergea și Horia Tecău pentru performanța de la Jocurile Olimpice de la Rio, unde au câștigat împreună prima medalie olimpică pentru tenisul românesc – argintul în proba de dublu bărbați.

Simone Tempestini, pilot de raliu, a fost premiat și el pentru performanța de a deveni în 2016 campion mondial al categoriilor Junior World Rally Championship și WRG 3.

HALUK KURÇER a primit trofeul Men of The Year în numele întregii echipe a televiziunii Kanal D, pentru reușitele din acest an și, mai ales, pentru faptul că a fost televiziunea cu cea mai spectaculoasă creștere.

Bogdan Buta, fondatorul fesivalului UNTOLD a primit trofeul pentru cel mai mare festival din România, cu 640.000 de spectator la cele doua editii și numeroase premii internaționale câștigate.

Pentru Cosmin Vladimirescu bussines-ul e tehnologie, inovație, parteneriate și proiecte inovatoare, pe scurt: experiențe priceless. În calitate de General Manager Mastercard România, Cosmin a primit și el trofeul Men of The Year.

Cu patru piese ajunse pe primul loc în Romanian Radio Airplay Chart și trei în Top 5 cele mai populare video-uri muzicale din România în 2016, Carla’s Dreams a primit trofeul Men of The Year, fiind, de departe, cea mai populară trupă muzicală a momentului.

Singurul triatlonist român care a participat – de două ori – la Campionatul Mondial Ironmal de la Kona, Hawaii, Mihai Baractaru a primit trofeul Men of The Year, fiind în acest an și câștigătorul celui mai dificil triatlon din România: Transfierul de pe Transfăgărășan.

Cele 768 de puncte înscrise îl fac să fie cel mai prolific marcator al naționalei de Rugby din România. Cu 96 de meciuri pentru naționala României, Florin Vlaicu este cel mai selecționat rugbist român din istorie și unul dintre câștigătorii Men of The Year în 2016.

Cât despre concursul Men’s Health – Cover Model 2016, Daniel Chiriță a câștigat premiul I și, prin urmare, locul pe coperta Men’s Health din februarie 2016.

Premiul publicului i-a fost acordat lui Robert Popescu, iar premiul juriului a fost câștigat de Sorin Obersterescu, iar mențiunea specială i-a fost acordată lui Marius Gheorghiaș.

Vezi în galeria foto cum ne-am distrat la gala Men of The Year 2016.

Multumim partenerilor serii: Mastercard, Alpha Bank, Pilsner Urquell, Technogym, Coca- Cola, Wild Turkey

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here