Pregătește-te de toamnă

0
352

De Elisabeta Gedő. Foto: Iulian Nan. Model Sziko Bakos/Dejavu Models Management. Grooming: Laura Perian/Hub44. Hair styling: Mihai Marcu/Beauty District.

Deschidere: Tricou Burberry, cardigan H&M Studio.

Unu plus unu

Îmbracă-te în straturi. Un cardigan din cașmir sau lână subțire pe deasupra unui tricou sau a unei cămăși va arăta mereu în regulă. Dacă vremea se „răzgândește“ și ți-e prea cald, te poți debarasa de pulover. Când e vorba de un pulover spectaculos, e indicat să-l iei cu o cămașă care nu atrage atenția.

Cămașă H&M Studio, pulover DSquared, Mengotti

06-menshealth_sept

Turtleneck

Puloverul cu guler pe gât îți dă o eleganță aparte. E o piesă care poate fi centrul de interes al unei ținute dacă are o culoare care iese în evidență sau împletituri. Pentru un aspect retro, îmbracă o maletă neagră. Se potrivește foarte bine cu un costum sau chiar cu jeanși. Amintește-ți de stilul lui Steve Jobs.

Pulover Les Hommes, Mengotti, jachetă H&M Studio.

05-menshealth_sept

Sacou Armani, Sport/Couture, pantaloni Armani, Sport/Couture, maletă H&M Studio.

02-menshealth_sept

Piese rezistente

În compunerea unui outfit, poți să trișezi în felul următor: construiește-l din piese de bază no name, dar de calitate, și vino cu un singur element din categoria premium. Poate fi vorba de o jachetă de la un designer consacrat, un pulover sau un accesoriu.

Pulover Boss Orange, Collective.

04-menshealth_sept

Pălărie Prada, Mengotti, trenci Burberry.

07-menshealth_sept

Articol preluat din ediția de septembrie 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here