#ExperientaMH – O schimbare de look

0
2508

Valentin este mecanic și are 40 de ani. În ultimii ani, de când a venit pe lume fetița lui, recunoaște că și-a cam neglijat ținuta. Iată de ce premiul oferit de C&A – o sesiune de styling și produse în valoare de 500 de lei – a venit la momentul oportun. „A fost o experiență productivă. Am învățat lucruri utile, pe care pot să le aplic zilnic și, cel mai important, nu am fost forțat să aleg un produs anume“, spune el. De exemplu, a aflat cum să-și aleagă hainele în funcție de mărime și de lungime, cum să jongleze cu cromatica, dar și că un articol vestimentar din denim poate fi o piesă de rezistență în garderoba oricărui bărbat.

emanuel iuhas_DSC8118

Cel care l-a îndrumat pe parcursul ședinței de styling a fost Emanuel Iuhas, stilist și blogger de modă. „Valentin a fost deschis la sugestiile mele. Primul sfat pe care i l-am dat a fost să-și aleagă corect pantalonii. Aceasta este o problemă întâlnită în cazul bărbaţilor: adesea ei nu-și iau nici măsura, nici lungimea potrivită, iar pantalonii sunt prea largi.

emanuel iuhas_DSC8182

De asemenea, i-am sugerat să îndrăznească să poarte haine colorate și să folosească nuanțe calde, care i se potrivesc, el fiind brunet“, povestește Emanuel. „I-am sugerat să nu mai poarte tricou pe sub cămașă. Nu este nici estetic, nici sănătos, iar acest lucru nu se justifică dacă optezi pentru un model din bumbac și alegi măsura potrivită.“

emanuel iuhas_DSC8141

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here