Sex? Nici alți bărbați nu rezistă în pat atât de mult pe cât crezi!

0
3302
sex

Durează mult mai puțin decât ai crede!

Acestea sunt întrebările care îi chinuie pe oameni de secole întregi: Cât de mult durează o partidă de sex pentru alți oameni? Cât de mult ar trebui să dureze o partidă?

Dacă te iei după cultura pop, toată lumea în afară de tine are parte de partide maraton care durează ore întregi.

În 2012, Olivia Wilde a declarat că ea și Jason Sudeikis fac sex ca o „pereche de maratoniști kenyeni.” La un moment dat, Kanye West ar fi reușit să împiedice publicarea a două versiuni diferite ale unui sex tape pe care pusese mâna TMZ. Dar când TMZ a scris despre incident, editorii săi s-au concentrat pe informația conform căreia Kanye West face sex timp de 20 de minute într-una dintre versiuni, iar în cea de-a doua își face de cap timp de 40 de minute fără întrerupere. Și, într-un material realizat în 2015, The Cut a scris că atunci când mai mulți oameni fost întrebați cât le-ar plăcea să dureze o partidă de sex, majoritatea au răspuns 30 de minute.

(Sincer, cred că e discutabilă treaba asta cu 30 de minute. Dacă durează peste 40 de minute, e prea mult. E adevărat, verifică dacă nu mă crezi.)

Ei bine, conform unui sondaj recent

, toți acești oameni – inclusiv tu, Olivia Wilde – mint. Lovehoney, o companie britanică specializată în comercializarea jucăriilor sexuale, a realizat un sondaj pe un eșantion de 4.400 de oameni și a descoperit că, în medie, o partidă de sex durează în jur de 19 minute, din care 10 sunt dedicate preludiului. În timp ce 23 la sută dintre bărbați au declarat că li se pare că partida se termină prea repede, doar 15 la sută dintre femei și-ar dori să dureze mai mult. (Ți-am spus: DUREAZĂ PREA MULT.)

52 la sută din cei intervievați au spus că 19 minute este perioada ideală pentru ei, iar 89 la sută au afirmat că au reușit să termine în același timp cu partenerul/partenera cel puțin o dată. 40 la sută au spus că ajung la orgasm simultan cu partenerul/partenera în jumătate dintre partide.

Iată și dovada. Așa că stai liniștit, nu ești singurul care face multe într-un timp scurt.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here