Men’s Health – ediția octombrie 2017

0
794

Nu rata ediția de octombrie a revistei Men’s Health, din 26 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Ediția de octombrie își propune să te împrietenească cu știința. Am adunat în acest număr tot ce trebuie să știi despre ultimele descoperiri din domeniile care te interesează cel mai mult – fitness, sănătate, sex și tehnologie.

Liam McIntyre, tipul din serialul Spartacus și de pe coperta acestei ediții, a fost în România pentru a filma See you soon și, printre altele, s-a văzut și cu noi. Am aflat de la el cum se menține în formă, cum îi place să se îmbrace și, bonus, ne-am reamintit de Antrenamentul Spartacus – pe care-l găsești în întregime în revistă.

Antrenor virtual, rezultate reale. Am stat de vorbă cu cinci dintre cei mai buni antrenori de pe Internet despre cum îți poți lucra mușchii cu sfaturi primite în timp real de la mii de kilometri distanță.

Opt alimente care te fac mai sănătos. Acum că vara s-a sfârșit și trebuie să schimbi un pic meniul, te ajutăm să jonglezi cu legumele sezonului și să-ți faci cele mai bune mâncăruri.

Dormi mai bine! Alimentele pe care le consumi în orele dinainte de culcare te pot trimite mai repede pe tărâmul viselor. Folosește-te de ele.

Scapă de durerea de spate în mod natural! Poate că durerea e în spate, însă remediul ar putea să fie în mintea ta. Rămâi activ cu planul nostru.

Tehnologia transformă medicina. Sistemul medical se digitalizează. Medicii și programatorii români învață să lucreze împreună pentru tine.

Ediția despre inovație – pe scurt

  • Eliberează-ți corpul! Descoperă secretele pentru a dobândi și mai multă forță, viteză, putere și pentru o transformare corporală totală.
  • Mănâncă grăsime, arde grăsime! Află tot ce trebuie să știi despre dieta ketogenică.
  • Cultivă-ți IQ-ul sexual! Cu cât știi mai multe despre dorință – a ei și a ta –, cu atât mai bună va fi viața voastră sexuală.
  • Tehnologie pentru sănătate. Am intrat în laboratorul de exerciții Apple și-am aflat cum a fost proiectat ceasul pentru a te motiva să performezi la potenţialul tău maxim.
  • Trăiește peste 100 de ani! Prin valorificarea puterii științei și a tehnologiei, poți trăi mai mult decât ți-ai imaginat vreodată și poți rămâne vigilent, activ și fericit de-a lungul procesului.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here