Men’s Health – Ediția de octombrie 2016

0
897

Hrană pentru mușchi. Află care sunt cele patru gustări care-ți vor dezvolta toți mușchii într-un timp foarte scurt.

Fă-ți picioare de oțel. N-ar trebui să-ți neglijezi picioarele dacă vrei să fii în cea mai bună formă. Îți propunem trei exerciții pe care ar trebui să le integrezi în rutina de antrenamente.

Vrei remedii la îndemână pentru durerile mai puțin obișnuite? Urmează recomandările noastre și scapă de ele rapid.

Campionul UFC Conor McGregor îți prezintă câteva exerciții care te vor face mai agil și mai flexibil în doar 13 minute. Totodată, vei afla cum și-a revenit după înfrângerea din meciul cu Nate Diaz, dar și cum a devenit mai puternic.

Vrei s-o cucereși online? Fă-ți profilul perfect după regulile noastre și apoi bucură-te de rezultate.

Dopajul e „omul negru“ al sportului, dar, în scurt timp, ar putea deveni pasul firesc la care vor recurge toți sportivii fără a mai fi blamați. Am făcut o analiză pe subiect cu păreri pro și contra. Află dacă următoarea ediție a Jocurilor Olimpice va fi „murdară“.

Actorul Emil Hoștină practică Kendo și vrea să te convingă și pe tine de beneficiile acestui sport. Iată de unde ar trebui să începi.

Bonus: Toamna asta n-ai cum să dai greș din punct de vedere stilistic. Experții noștri în modă și grooming și-au unit forțele și te ajută să treci prin acest sezon ca un profesionist.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here