A apărut Ghidul de antrenament Men’s Health 2016!

0
697

Ghidului de antrenament din această vară vine cu antrenamente specifice pentru toate grupele musculare și multe sfaturi despre dietă și superalimentele care n-ar trebui să lipsească din alimentația ta atunci când lupți cu kilogramele în plus sau vrei să te menții în formă.

Intră în cel mai tare Boot Camp. Acest antrenament de top, conceput de expertul în fitness B. J. Gaddour, te va ajuta să arzi mai multe calorii pe minut decât orice exerciţiu clasic cu greutăţi sau cardio.

Aleargă mai repede. Află cum să te antrenezi pentru a-ți atinge obiectivul, fie că vrei să-ți îmbunătățești ritmul sau să te menții în formă

Echipează-ți sala de fitness de acasă. Îți prezentăm cele mai utile aparate în cazul în care vrei să nu mai bați drumul până la sală și să-ți amenajezi una la tine acasă.

Îți dezvăluim antrenamentul suprem pentru un abdomen de invidiat. Completează clasicele abdomene cu șase exerciții-cheie pentru a-ți sculpta mijlocul.

Fii fit în 15 minute. Dezvoltă masă musculară și accelerează metabolismul cu două antrenamente care topesc grăsimea.

Repornește-ți metabolismul. Învață cum să mănânci și cât pentru a ști cum să lupți cu kilogramele în plus.

Descoperă puterea unei game de superalimente și de ce e bine să le consumi zilnic.

Pe copertă, Cristian Ciobanu, câștigătorul competiției Men’s Health Romania’s Next Top Trainer 2016. Află mai multe despre el și introdu în rutina ta circuitul pe care ți-l propune pentru a-ți lucra toate grupele musculare importante.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here