Fetișurile ei secrete

0
627

 De Eric Spitznagel. Adaptare de Oana Popa. Foto: Guliver/GettyImages.

Când credeai că știi tot ce e de știut despre sexualitate, apare un nou studiu care te face să te simți ca taică-tu când cineva i-a explicat ce înseamnă bukkake.

Exact reacția asta am avut-o și eu când am citit Comportamente senzuale, erotice și sexuale ale femeilor din comunitatea fetișistă din Archives of Sexual Behavior. Cercetătoarea Jennifer Rehor a intervievat 1.580 de femei din comunitatea fetișistă cu privire la participarea lor în 126 de practici erotice și sexuale. E o adevărată mină de aur pentru terminologia sexuală modernă, precum și o lectură cât se poate de incitantă.

Unele dintre rezultatele studiului nu te vor surprinde: 85% dintre intervievate adoră să fie plesnite la fund, 75% vor să-și muște partenerul, iar 85% sunt adeptele unor forme ușoare de sado-masochism.

Apoi, lucrurile devin din ce în ce mai ciudate: 15% sunt amatoare de „masculinizare impusă“ și 35% adoră „travestiul forțat“, iar ambele practici sună extrem de agresiv. Doamnelor, relaxați-vă! Mai bine ne întrebați frumos dacă nu vrem să vă probăm lenjeria intimă.

Iată una dintre preferatele mele: „sexul cu cadavre (fantezie)“. Doar 6,84% dintre participante sunt interesate de această practică, dar 6,84% din 1.580 înseamnă că 108 dintre femeile intervievate pentru acest studiu au spus ceva de genul: „O, da, sigur că mi-ar plăcea să mă prefac că partenerul meu e mort și că fac sex cu cadavrul său.“

Bineînțeles că am sunat-o pe Rehor pentru detalii.

MH: Pe măsură ce parcurgi lista, descoperi chestii din ce în ce mai… Nu vreau să zic nebunești.

Jennifer Rehor: Așa e, n-ar trebui să punem etichete acestor practici.

Bine, dar „jocuri cu lame de ras“? „Cuțite“? E ceva destul de nebunesc, nu-i așa?

Asta cred oamenii. Dar jocul în sine poate fi făcut cu blândețe.

Explică-mi și mie.

Îi arăți partenerului un cuțit ascuțit, înfricoșător. Apoi îl legi la ochi. Îi spui să stea întins. Pui cuțitul deoparte și iei o ustensilă de bucătărie cu vârf rotunjit, ceva din metal, rece la atingere.

Ah, înțeleg. Faci schimb. Nu vrei să îi tai la propriu, vrei doar să creadă că îi vei tăia.

Exact.

Și asta e… romantic?

E un joc distractiv și incitant, lipsit de orice intenție de a-i face rău cuiva.

Apropo de a-i face rău cuiva, „jocul cu sânge“ e ceea ce pare?

Ai vreun tatuaj?

Nu.

Când îți faci un tatuaj, vei avea o mică sângerare. La fel și aici, e vorba doar de câteva picături de sânge.

Cred că e un subiect destul de dificil de abordat la prima întâlnire.

Nu e musai să fie sânge provenit dintr-o rană. Poate fi sânge menstrual.

La asta nici nu m-am gândit.

Majoritatea bărbaților nu se gândesc la asta.

Să vorbim despre băutul spermei.

(Râde.) OK.

70% dintre cele care au răspuns au declarat că le place să consume lichid seminal. Iar 9% adoră să „folosească sperma în cocktailuri sau rețete de bucătărie“.

Așa e.

Bine, mă pot împăca și cu ideea de a sorbi sperma din diverse orificii, snowballingul, masturbarea cu ajutorul picioarelor, fistingul vaginal și anal și toate celelalte. Dar chestia asta cu rețetele nu o pot înțelege.

E destul de simplu, de fapt.

De fapt, pare ceva destul de complicat. Ai nevoie de unități de măsură, de castroane și teluri și trebuie să preîncălzești cuptorul. Pare ceva serios.

Așa e, poate fi ceva complicat. Dar, dacă e vorba de un cocktail, poți să ai băutura gata lângă pat și să adaugi doar ingredientul final.

Bine, așa are mai mult sens. Eu, când am auzit de rețete de bucătărie, m-am gândit că e vorba de un chec sau ceva de genul.

(Râde.) Bine, ar putea fi.

Dar, în loc de vanilie, folosești spermă.

Cam așa ceva.

Să zicem că un tip vrea să afle dacă soția sau prietena lui e amatoare de vreunul dintre fetișurile menționate în studiu. Cum abordează problema?

Depinde de partener. Dacă sunteți un cuplu curios, jucăuș, e bine să pui problema în felul ăsta.

Ceva de genul: „Hei, am găsit niște rețete delicioase cu iaurt grecesc, dar nu mai avem iaurt. Așa că, ce-ai zice de…“

(Râde.) Exact.

Articol preluat din ediția de aprilie 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here