Cu cine faci sex în fanteziile tale?

0
1119

De Amos Malone. Adaptare de Oana Popa. Foto: Guliver/ThinkStock.

Cu cine faci sex în fanteziile tale? Eu fac sex cu un model de costume de baie, care-și realizează propriile producții porno. Nesățioasă. Aventuroasă. Cu abdomen plat. Flexibilă ca un yoghin, fără inhibiții și cu o fixație orală.

Și e prietena mea în viața reală.

Nu vreau să mă laud (bine, poate doar puțin), pentru că eu nu sunt vreun fotomodel Calvin Klein. Sunt trecut de 40 de ani, divorțat și tatăl a doi copii. Am început să încărunțesc și să fac riduri. În timp ce Natalie e cu o decadă mai tânără decât mine și are un corp perfect. Când căsnicia mea s-a destrămat, luminița de la capătul tunelului era posibilitatea de a începe o relație cu o femeie ca ea, cineva care să mă transforme din nou într-un adolescent explodând de testosteron. Poate așa voi avea și eu parte de sex în timp ce zbor cu avionul.

Apoi, am întâlnit-o pe Natalie. A fost ca un dar divin. Ne-am cunoscut la un workshop de scriere creativă; eu eram profesorul. Însă, în dormitor, am fost studentul ei. Într-una dintre primele noastre întâlniri amoroase, picioarele ei lungi și bronzate stăteau perfect desfăcute, ca ale unei gimnaste, într-o poziție aproape imposibilă, anatomic, în timp ce îi făceam sex oral. Când și-a încrucișat picioarele în jurul gâtului meu, mi-a venit în minte unul din filmulețele acelea cu insecte, în care călugărița își decapitează partenerul.

„Acum primești cam 10% din mine“, a gemut ea.

Am încercat să îmi imaginez restul de 90%. Poate c-ar trebui să mă odihnesc puțin înainte.

„Sunt o femeie în floarea vârstei și a maturității sexuale“, mi-a explicat Natalie apoi. „Tu nu mai ești. Aceasta e realitatea. Nu mi-e rușine de poftele mele. Dacă vreau să fiu satisfăcută de cinci bărbați deodată, pot să fac asta.“ Clar, e o provocare să ai o relație monogamă cu o femeie pregătită să facă față unei echipe de baschet fără să te simți depășit.

Cum aș putea eu, un muritor de vârstă mijlocie, să satisfac această femeie cu apetit sexual olimpic? Mai era și inteligentă, amuzantă, creativă și, în comparație cu celelalte femei pe care le-am cunoscut în trecutul meu amoros plin de hopuri, incredibil de întreagă la minte. Simțeam cum mă îndrăgostesc de ea din ce în ce mai tare. Cu toate acestea, prima mea declarație de iubire a fost urmată de 24 de ore de tăcere deplină. Pierdeam timpul imaginându-mi toate felurile în care Natalie ar putea satisface cinci bărbați deodată. V-am zis că are niște picioare extrem de abile?

Într-un final, m-a sunat. „Mereu mi-am dorit un bărbat suficient de curajos încât să mă revendice.“ (Da, chiar așa vorbește ea de obicei.) A doua zi, a pus pecetea angajamentului nostru, fericindu-mă cu cea mai tare partidă de sex oral din viața mea, căutând fiecare terminație nervoasă cu precizia unui chirurg. Nu mi-a dat prin cap să mă întreb de câte ori o fi făcut oare treaba asta încât a devenit atât de pricepută. Și nici nu e treaba mea, nu-i așa?

„Acum, ai parte de aproximativ 60% din mine“, mi-a spus într-o zi, când făceam sex. Relația era la început, dar obiceiul lui Natalie de a exprima intensitatea sexului în procente era deja obositor.

„Te vreau cu totul“, am gâfâit eu, accelerând ritmul. Natalie a zâmbit. „Crezi că ești pregătit pentru dansul dragonului?“ Păi, poate că da.

Dragonul și-a făcut apariția, sub înfățișarea unei vulpoaice care scotea flăcări pe nări și articula sunete inumane, în timp ce mă zgâria pe spate cu unghiile, până mi-a dat sângele. Imaginația și apetitul ei păreau fără limite. Ajungeam la muncă târziu, abia ținându-mă pe picioare, după ce fusesem „devorat“ la micul dejun. Primul e-mail pe ziua respectivă era, cel mai probabil, o poză cu Natalie mângâindu-se. „Te aștept…“ Mă gândeam la Nelson Rockefeller și la numărul bărbaților care mor în timpul unei partide de sex în fiecare an.

„I-am tras un pumn unui tip odată“, mi s-a confesat, din senin, într-o zi. Pe mine nu m-a lovit, dar mi-a cauzat o criză lombară. Într-o dimineață, pur și simplu nu m-am putut ridica din pat. Mi-a luat două săptămâni să mă pun pe picioare.

„O, Doamne!“ Natalie se convulsiona într-un orgasm de proporții seismice. Din nefericire, nu eram eu cel responsabil. Ea a oftat, în timp ce punea deoparte Cavalerul Alb, un vibrator sidefat ceva mai mare decât pionul meu roz. Ne mutasem împreună. Îl adusese cu ea pe Cavalerul Alb și o cutie plină de alți prieteni vechi.

„Te simți bine?“

Nu mă simțeam bine. Dar nici nu-mi venea să recunosc că mă simt amenințat de jucării sexuale.

„Dragule, nu-i nimic“, a spus ea. „Mulți bărbați o iau razna când văd jucăriile.“

„Le-ai folosit cu mai mulți bărbați?“

Natalie m-a îmbrățișat matern. „Dragă, crezi că, dacă îți povestesc viața mea sexuală de până acum, te vei simți mai bine?“

„Nu vreau să împart ce facem în dormitor cu cineva din trecutul tău, bine?“, i-am spus eu. „Dacă sunt jucării pe care le-ai folosit cu alți parteneri, poți scăpa de ele, te rog?“

Natalie a înțeles – și a scăpat de toate jucăriile. Toate, până la ultima.

„Ai mai făcut asta, nu-i așa?“, am întrebat-o.

Da, o mai făcuse. Dar și eu o mai făcusem. Și, cu toate astea, gelozia punea stăpânire pe mine. Natalie s-a îmbrăcat și a închis camera de filmat. N-aveam să mai filmăm, în ziua respectivă, materiale interzise minorilor. Am căzut de acord să ștergem toate pozele și filmulețele cu foștii iubiți. Mi-am petrecut o oră căutând prin e-mailuri și hard drive-uri vechi. Lui Natalie, i-a luat aproape o zi.

„Lucrezi cumva la Pornhub?“, am întrebat-o.

„Sunt fotograf“, s-a zbârlit ea. „Fotografiez totul. Voi păstra doar 20 de nuduri cu Nick, pentru că îmi trebuie la serviciu, e un proiect artistic.“

Nick era fostul ei cel mai recent și se pare că avea un fizic de pus în ramă. Din ce am auzit, era un tip de treabă care s-a purtat frumos cu ea. Dar, deși nu ne cunoșteam, nu-l suportam. Aveam senzația că e în pat cu noi. Mi-l imaginam ca sosia lui David de Michelangelo, cu un briceag în loc de penis.

Cu cât deveneam mai obsedat să o am pe Natalie în proporție de 100%, cu atât simțeam mai tare că o pierd – și, odată cu ea, o parte din mine.

De ce să te strecori pe ușa din spate când ești invitat la intrarea principală? Asta era părerea mea despre sexul anal, înainte de a o cunoaște pe Natalie. Dar gândul că Nick explorase deja acea zonă mă făcea să-mi doresc să încerc și eu.

„Omule, clar că trebuie să încerci asta“, mi-l imaginam pe Nick spunându-mi. „O transformă într-un animal.“

Am încercat, serios. Dar până să îmi dau seama care e poziția ideală, îmi pierdeam erecția. Adevărul despre disfuncția erectilă este că se agravează cu cât te străduiești mai mult. Mă temeam că Natalie va fi dezamăgită, dar reacția ei a fost și mai și. S-a simțit jignită.

„Mereu mi se întâmplă asta“, spunea ea, plângând. „Bărbații nu-mi pot face față!“

Am apelat la un terapeut specializat în tratamentul disfuncției erectile. „Majoritatea bărbaților nu suportă să audă despre experiențele sexuale ale partenerelor lor decât dacă ele le confirmă cât de mari și tari sunt“, mi-a spus terapeutul. „Ține minte, nimeni nu ajunge să fie bun la ceva, inclusiv la sex, dacă nu exersează din plin. Ar trebui să trimiți o scrisoare de mulțumire tuturor foștilor ei iubiți pentru tot ce a învățat alături de ei.“

Dragă Nick, Îți mulțumesc că n-ai perforat colonul prietenei mele…

Poate că nu vom deveni prieteni prin corespondență, dar am înțeles mesajul terapeutului: s-o iubesc pe Natalie însemna să iubesc experiențele care au transformat-o în persoana nemaipomenită – și adorabil de ciudată – care e acum.

Natalie a scris NICK în nisip, cu litere de tipar. Numele lui s-a alăturat unei liste lungi de foști și foste, ale căror nume le-am mâzgălit pe plajă. Pe măsură ce valurile ștergeau toate acele nume, le-am mulțumit mental foștilor iubiți pentru tot ce ne-au oferit. Terapeutul ne sugerase acest ritual de curățare. A fost dubios, dar nu pot spune că nu a funcționat. Mi-a fost mai ușor să accept adevărul: n-aveam să redevin niciodată un adolescent în călduri. Poate nici nu sunt așa de bun la pat. Dar nu contează: Natalie m-a ales pe mine, cu tot cu riduri.

După ce m-am lăsat de multitasking în pat – îmi masturbam egoul în timp ce făceam dragoste cu Natalie –, s-a întâmplat ceva neobișnuit. Am început să observ detaliile delicioase pe care le trecusem cu vederea. Am văzut că atunci când îi mângâiam pielea fină din spatele genunchilor, torcea precum o pisică, iar atunci când o penetram adânc și încet, o făceam să chiuie de plăcere. Și, după tot preludiul, când îngenuncheam în pat, iar gleznele ei rămâneau în aer, în timp ce o penetram ca o locomotivă, mă transformam în acel motoraș capabil 100% să o transporte pe culmile plăcerii.

Aș minți dacă n-aș recunoaște c-am fost mândru să fiu primul bărbat care a reușit să îi ofere un orgasm, fără ajutorul jucăriilor sexuale sau al altor gadgeturi. În mod ironic, mândria mea aproape că a stricat totul. Nu mai sunt bărbatul de altădată, iar ăsta e un lucru bun. E ceea ce ne-a adus împreună, sper eu, pentru totdeauna.

În plus, Natalie susține că părul meu cărunt mă face să arăt ca un profesor de la o universitate de elită. Doar ideea în sine o excită, pentru că mereu a avut o slăbiciune pentru profesori.

Articol preluat din ediția de mai 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here