Fă-i pe plac: cele mai hot fantezii ale femeilor

0
3017
fantezii

De Mike Darling. Adaptare de Oana Popa. Foto: Garreth Barclay.

Kristen nu era sigură că îl place pe Rob. Totuși, când el a invitat-o într-o excursie cu mașina, în weekend, ea s-a gândit că n-are nimic de pierdut. El era un tip drăguț, iar ea se plictisea.

Așa că au mers cu mașina spre Sud, s-au oprit în Virginia să mănânce burgeri și să urmărească artificiile cu ocazia zilei de 4 iulie, apoi au ajuns pe coasta din Carolina de Sud, în jurul orei 3 dimineața. Pe loc, au decis să doarmă pe plajă. Doar că nu prea au avut parte de somn. „Noaptea petrecută făcându-ne de cap pe plajă – valurile, aerul sărat, întunericul care ne învăluia – nu o voi uita niciodată!”

Doisprezece ani mai târziu, Kristen și Rob sunt căsătoriți și au copii. În continuare, ei consideră excursia respectivă momentul definitoriu al relației lor. „A fost călătoria potrivită, la momentul potrivit, cu bărbatul potrivit“, spune Kristen. „Noaptea petrecută pe plajă ne-a definit relația.“

Aceasta e atotputernica vară, care transformă prietenii în iubiți și creează amintiri pentru toată viața. De aceea, am rugat mai multe femei să ne împărtășească cele mai fierbinți idile. Citește mai departe, să te inspiri unde și cu cine să pleci în vacanță.

Singuri în paradis

În fiecare an, eu și prietenul meu sărbătorim ziua lui de naștere cu o excursie în natură. Odată, în timp ce ne aflam în Ojai, California, am descoperit un drum care ducea la o cascadă de 14 metri, înconjurată de lacuri cu apă limpede. Zona era verde, luxuriantă, cu ferigi uriașe și peșteri, ca într-o reclamă.

La apus, am dus câteva beri la cascadă, să se răcească. Am început să ne sărutăm și, încet‑încet, hainele noastre au dispărut, una câte una. La un moment dat, m-am trezit că îi făceam sex oral. El se sprijinea de o stâncă uriașă, iar eu eram parțial acoperită de cascadă. Simțeam apa răcoroasă care mi se prelingea pe corp, în timp ce soarele era pe cale să apună, și eram conștientă de toate sunetele, mirosurile și texturile din jurul meu. Auzeam frunzele foșnind și păsările ciripind. Era o atmosferă de film.

M-am ridicat și m-am întors cu fața la stâncă, poziționându-l pe el în spatele meu. Am făcut sex timp de 15 minute, timp în care am admirat peisajul, micul nostru colț de paradis. Excursiile în natură sunt foarte incitante – îți ascut simțurile în cel mai bun mod posibil și ajungi să experimentezi senzații neobișnuite. Ești mai excitat, simți că trăiești. —Christine, 40 de ani

82% dintre femei sunt incitate de ideea de a face baie în pielea goală, împreună cu partenerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here