Concursul Dă jos burta! 2016 s-a încheiat

0
460

După o lună de antrenamente intense și diete ca la carte, cei șapte finaliști – Daniel Clonda, Adrian Bădin, Iulian Sîrbu, Albert Stoica, Bogdan Andrei, Florin Ungureanu și Răzvan Păsărică – au încheiat concursul cu câteva kilograme mai puțin. N-a fost o luptă ușoară pentru niciunul dintre ei, dar rezultatele obținute la final, în urma sfaturilor experților Men’s Health și a multor ore de exerciții, sub îndrumarea celor trei antrenori de la World Class Sudului, Florin Nicola, Horațiu Balint, Bogdan Bărcăcilă, i-au motivat să continue stilul de viață sănătos pe care l-au început.

Pe tot parcursul celor patru săptămâni, aceștia au avut la îndemână diete personalizate, concepute de nutriționistul Șerban Damian de la centrul de nutriție Superfit, dar și sprijinul de nădejde al produselor de la Forever Living. Pentru a le spori șansele de câștig în lupta cu kilogramele în plus și pentru a-i ajuta să facă față efortului, aceștia au avut la dispoziție pachetele C9, din cadrul programului F.I.T., de la Forever Living Products. De asemenea, înainte de începerea programului, fiecare dintre ei a fost consultat de către dr. psiholog Manuela Tiron.

Deși toți au încercat să respecte îndeaproape recomandările experților, rezultatele de la cântărirea finală l-au desemnat câștigător pe Adrian Bădin, care a slăbit 13,2 kilograme, urmat de Florin Ungureanu și Răzvan Păsărică, ambii clasându-se pe locul al doilea, cu 4,9 kilograme pierdute.

Câștigătorul a primit un abonament pe un an la World Class, iar ceilalți doi finaliști au primit câte un abonament de șase luni.

Ediția din acest an a concursului Dă jos Burta! a fost organizata cu sprijinul Forever Living Products, World Class și Centrul de nutriție Superfit.

Mai mult imagini cu finaliștii în timpul antrenamentelor, găsești pe pagina de Facebook Men’s Health România.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here