Acest bărbat ura felul în care arăta – apoi a slăbit 80 de kilograme

0
1545
slăbire

Adaptare: Casa de Traduceri; Foto: Pixabay

Iată cum și-a schimbat Andy Albertson viața.

Când Andy Albertson era copil, era mereu afară la baseball, baschet și fotbal. Totul a mers perfect până în clasa a cincea, când a început să-și intoxice corpul cu sucuri acidulate și fast food.

După ce a început să pună kilograme pe el, a renunțat la câteva sporturi și a continuat să se îngrașe atât de mult încât colegii de clasă au început să-l strige „Andypolis”, scrie Today. Problema s-a agravat în facultate, acesta reușind performanța de a cântări 144 de kilograme.

Bărbatul în vârstă de 22 de ani recunoaște că s-a refugiat în mâncare pentru că viața sa a devenit prea dificilă. „E un cerc vicios”, a declarat Albertson pentru TODAY. „Ești trist, așa că mănânci ca să te simți bine, apoi te simți din nou prost și mănânci încă o dată.”

A ajuns să se simtă atât de jenat de aspectul său încât prefera să ajungă la cursuri înaintea tuturor doar ca să ocupe un loc în spatele sălii pentru a se asigura că nu se uită nimeni la el, afirmă el într-un clip video. „Îmi spuneam că nu îmi pasă ce cred oamenii. Că nu contează. Dar în sinea mea uram modul în care arătam și mă simțeam”, continuă Andy.

În ianuarie 2015, Andy a decis că e momentul să facă ceva în privința asta. Primul pas a fost simplu: a început să meargă la sală și să facă exerciții cardio pe bicicletă câte o oră în fiecare zi. Asta l-a ajutat pe Albertson să slăbească 9 kilograme într-o singură lună.

După ce a reușit să slăbească 27 de kilograme, Andy a decis să ceară ajutorul unui antrenor pentru a continua. Au început să se întâlnească 3 zile pe săptămână și, după o singură lună de exerciții cardio și dietă, a slăbit și mai mult.

Antrenorul l-a ajutat să rămână motivat chiar și în momentele în care tot ce își dorea era să se lase bătut. Acum, un an mai târziu, Andy a slăbit 80 de kilograme – și datorează totul acestor trei lucruri: curajul de a începe procesul, studierea cu atenție a meniurilor restaurantelor înainte de a mânca și faptul că a trecut prin tot această experiență alături de mama lui, care a slăbit 27 de kilograme și l-a ajutat să nu renunțe.

„Ajută foarte mult să ai pe cineva lângă tine atunci când suferi”, a precizat Albertson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here