5 mesaje pe care să nu i le trimiți niciodată

0
1151
mesaje

Decât dacă, bineînțeles, îți place să dormi pe canapea.

Pozele cu penisul tău le fac pe femei să se crispeze, e clar, dar sunt alte mesaje mai puțin evidente pe care o femeie le urăște – și sunt șanse mari să te faci vinovat de trimiterea lor. „Cea mai mare problemă e că nu îți poți da seama de emoții dintr-un mesaj” spune Carrie McDermott, co-fondator al HeTexted.com, un site unde femeile pot posta mesajele dubioase primite de la bărbați.

Cu alte cuvinte, tu te gândești „Chiar mi-a ieșit ăsta” în timp ce ea trimite mesajul mai departe prietenilor ei. Uite ce să faci ca să nu ajungi pe site la McDermott sau, mai rău, în cușca câinelui.

MESAJ DIN IAD NR. 1 „SALUT…”

Ție ți se pare că e un flirt și e sugestiv, dar asta ei îi spune că ești „leneș”. „Nu îi trimite niciodată un text gol de conținut – adică un text în care destinatarul trebuie să facă toată munca”, spune Michael Fiore, fondatorul textyourexback.com.

Să-ți faci simțită prezența printr-un mesaj e ok – atâta timp cât intențiile tale sunt clare. Replica ta: „Salut! E nebunie mare la muncă azi, dar chiar am vrut să te salut” sau „Mă gândeam la excursia noastră la ski de luna trecută. Ești cel mai tare iepuraș de zăpadă :)” Nici nu e nevoie să zici mai mult.

MESAJ DIN IAD NR. 2: „

Am înțeles: Emoticoanele sunt amuzante și un pic ironice. Dar dacă o femeie își face curaj să spună: ”M-am simțit foarte bine ieri noapte”, un emoticon zâmbăreț nu face decât s-o aducă la tăcere, nu să confirme că ești de acord, spune McDermott. La fel când vine vorba de „K”, „Haha, drăguț” sau „LOL!”, care nu pot fi numite răspunsuri.

„Nu-ți cere nimeni să scrii un roman”, spune Mc Dermott. „Scrie doar o propoziție întreagă”. Dacă ea scrie că s-a distrat, răspunde-i simplu „Și eu m-am simțit foarte bine. Mulțumesc că ai ieșit cu mine.” Dacă îți dă un link amuzant, răspunde-i cu un text care-i arată că chiar l-ai citit, gen „Super amuzant! La fix.”

MESAJ DIN IAD NR. 3: „CE VREI SĂ FACI DISEARĂ?”

E ok când sunteți într-o relație de 5 ani. Dar dacă sunteți la început, trebuie să preiei conducerea sau măcar să vii cu una-două sugestii. „Femeile vor un tip care să le invite într-o aventură, nu unul care le așteaptă pe ele să ia o decizie”, spune Flore. Chiar și un simplu „Italian sau Mexican?” e suficient.

MESAJ DIN IAD NR. 4 „ERAM FOARTE BEAT ASEARĂ…”

Să-i trimiți bijuteria asta dimineața după ce ați făcut sex e cel mai ușor mod să jignești o femeie. „Nici o fată nu vrea să vadă cuvintele „Nu-mi amintesc mare lucru”, “Spune Mc Dermott.

„De obicei înseamnă că tipul își amintește tot și-i e rușine Și nici o femeie nu va spune „ah, păi să-ți reîmprospătez memoria. Ai spus că-ți place de mine”.” Dacă chiar regreți ce s-a întâmplat, o conversație față în față sau măcar la telefon e cea mai bună alegere.

MESAJ DIN IAD NR. 5 „IES CU BĂIEȚII. NE VEDEM MÂINE.”

Acesta ar trebui să-ți aducă bile albe – până la urmă, îi spui care sunt planurile tale. Dar, din păcate, tonul din mesaj te trădează. „Mesajul ăsta spune „Băieții sunt mai importanți pentru mine decât ești tu, așa că nu auzi de mine astă-seară”, spune Fiore. Cheia: Fă-o să se simtă specială introducând-o în conversație.

De exemplu, poți spune „Hey, ies cu băieții în seara asta, dar mă voi gândi la tine tot timpul. De-abia aștept să ne vedem mâine”. „În felul acesta, știe că te vei gândi la ea și are ceva pe care să-l aștepte cu nerăbdare”, spune Fiore.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here