5 lucruri care o excită în secret

0
3230
lucruri-care-o-excita

Adaptare: Casa de traduceri; Foto: Pixabay

Vezi de ce roller coasterele și datul din fund o stârnesc!

Desigur, există lucruri evidente pe care le poate face o femeie pentru a demonstra că o interesează mai mult decât personalitatea ta, de exemplu să găsească scuze să se lipească de tine la bar.

Dar care sunt semnele mai subtile care îți arată că vrea să meargă până la capăt? Iată cinci lucruri surprinzătoare care o excită mult – și cum poți profita de fiecare dintre ele.

ROLLER-COASTERELE.

Vorbim despre locul potrivit și momentul potrivit. Cercetătorii de la Universitatea Texas din Austin au demonstrat că oamenii care tocmai s-au dat jos dintr-un roller coaster consideră persoanele de sex opus mai atrăgătoare. Studiul a demonstrat că simptomele excitației fiziologice – de exemplu respirația sacadată și pulsul crescut – tind să persiste fără știrea noastră după o activitate în care am eliberat adrenalină, intensificând percepția de atractivitate.

Fă mișcarea potrivită: Din fericire, poți beneficia de puterea „transferului de excitație” fără să o arzi toată ziua prin parcurile de distracții. Un simplu exces de Netflix acasă poate face același lucru. Pune filmele tale de groază preferate – și nu uita să ai uleiul de masaj la îndemână. „Introdu în ecuație și câteva atingeri drăgăstoase și vei avea parte și de oxitocină, hormonul care creează legături”, adaugă expertul în sexologie Sheri Meyers, doctor în psihologie.

CULOAREA CĂMĂȘII.

Vezi roșu în fața ochilor? Într-un studiu de la Universitatea din Rochester, femeile au considerat bărbații îmbrăcați în roșu sau care erau înconjurați de culoarea roșie ca fiind mai atractivi și mai dezirabili din punct de vedere sexual. Cercetătorii atribuie o parte a acestei conexiuni utilizării istorice a culorii ca simbol al puterii și bogăției.

Fă mișcarea potrivită: Probabil știi unde vrem să ajungem: „Poartă roșu! E chiar atât de simplu”, spune dr. Yvonne Fullbright, autoarea The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. Prea mult pentru cămașă? „Gândește-te atunci să alegi o pereche de boxeri sau chiloți culoarea asta”, adaugă ea.

MIȘCĂRILE TALE DE DANS.

Un studiu recent din Biology Letters a constatat că femeile consideră mișcările ample, diversificate și rapide, precum mișcările din cap și răsucirile bustului pe ringul de dans ca fiind cele mai excitante, deoarece sunt un semn de forță, suplețe și vitalitate. Studiul sugerează că femeile preferă bărbații „viguroși și abili” – iar talentul la dans sugerează probabil și o bună condiție fizică. (Hei, să credem cercetătorii pe cuvânt!)

Fă mișcarea potrivită: Dacă te plimbi și tu de colo colo cu mâinile în buzunare nu rezolvi nimic. „Scoate-o la dans și nu te teme să te afișezi pe ring”, sugerează Fullbright. Dar trebuie să te descurci și mai bine decât atât: „Luați lecții de dans împreună, lăsați experții să vă învețe cum să vă mișcați în doi cel mai bine”.

LIPSA DEODORANTULUI.

Nu te da cu parfum – potrivit unor cercetări de la Universitatea din California, Berkeley, mirosul tău natural e cel care o va da gata. Oamenii de știință au descoperit că un feromon din transpirația bărbaților cauzează eliberarea masivă de cortizol la femei, acest hormon fiind asociat cu excitația și cu activitatea cerebrală. Rezultatul? Petele de la subraț ar putea să le bine dispună și să le excite. Aleluia!

Fă mișcarea potrivită: Transpirați împreună. „Planifică o ieșire în natură”, sugerează Fullbright. Dacă vrei să o îmbrățișezi iar ea se plânge că miroși a transpirație, e un indicator bun că e posibil să nu fii partenerul cel mai potrivit pentru ea, cel puțin din punct de vedere reproductiv”. Dar dacă îi place, înseamnă că ai putea fi alesul.

VINUL ROȘU.

Dacă alege un cabernet la prima întâlnire, seara are toate șansele să fie una bună. Potrivit unui studiu de la Universitatea din Florența, femeile care beau unul-două pahare de vin roșu pe zi au o dorință sexuală mai mare decât cele care nu beau deloc. Cercetătorii au descoperit și o corelație între consumul moderat de vin și nivelul mai bun de lubrifiere.

Fă mișcarea potrivită: Scopul tău nu e să te faci praf, așa că încearcă să fii elegant. „Invit-o la o degustare de vinuri la localul tău preferat”, sugerează Sheri Meyers, doctor în psihologie. Dar ai mare grijă – Meyers avertizează că mai mult de două pahare vor diminua de fapt fluxul sanguin către organele genitale. Adică: Lasă cutia de Franzia acasă.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here