4 poziții sexuale care o vor face să ajungă mai repede la orgasm

0
3169
poziții

Deși tuturor ne place câte un maraton de sex, uneori n-avem timp decât pentru un sprint. Dar asta nu înseamnă că vreunul dintre cei doi trebuie să facă rabat la plăcere.

Sexul pe repede înainte e ca mâncarea chinezească, spune sexologul Ian Kerner, autorul She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman. Cât timp alegi acele feluri care știi că îți plac și care ies mereu bine, nu vei fi dezamăgit.

Următoarele patru poziții sunt perfecte pentru aceste ocazii: Sunt fiabile, eficiente și convenabile. Încearcă-le data viitoare când nu aveți decât trei minute și jumătate la dispoziție.

Pe la spate

Beneficii quickie: Cercetătorii de la Universitatea Kentucky au intervievat 14.000 de bărbați și de femei și au descoperit că poziția doggy style duce la cele mai scurte partide de sex.

Poziția permite multă frecare și o penetrare mai profundă pentru tine, spune Kerner, în timp ce ea beneficiază de stimularea directă a punctului G. (E ușor pentru ea și să se autostimuleze cu un vibrator în această poziție).

Cum se face: În timp ce ea stă în patru labe, îngenunchează în spatele ei cu partea superioară a corpului dreaptă sau ușor înclinată spre înainte.

În picioare cu talent

Beneficii quickie: Dacă te apleci, îi vei stimula suplimentar pereții vaginului. În plus, ai acces ușor și la clitorisul ei pentru stimulare suplimentară. În plus, ambii puteți să rămâneți parțial îmbrăcați dacă vă grăbiți pe bune.

Cum se face: Ambii stați în picioare, ea se apleacă din talie; tu o penetrezi din spate.

Cowgirl

Beneficii quickie: Nu există nicio regulă nescrisă prin care e obligatoriu să se producă un orgasm într-un quickie, dar dacă vrea să vadă stele verzi, Kerner spune că fata deasupra e una din pozițiile cele mai eficiente prin care femeia poate ajunge la orgasm.

Și din moment ce vei beneficia de o priveliște fantastică de acolo de jos, vei urca și tu în trenul expres.

Cum se face: Ea îngenunchează peste tine și se mișcă în sus și în jos. Bonus: Îți poți folosi degetele sau un vibrator pentru a-i oferi o stimulare clitoridiană suplimentară.

Lingurița

Beneficii quickie: După o zi lungă, uneori nu vă doriți decât să faceți sex fără niciun efort. Această poziție nu implică aproape niciun pic de efort fizic, dar e destul de hot, deoarece aveți parte de contact maxim piele-pe-piele.

Cum se face: Stați amândoi pe o parte, cu fața în aceeași direcție. Ea își ridică ușor genunchii, în timp ce tu o penetrezi pe la spate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here