14 sfaturi pentru un preludiu de top pentru ea

0
5810
preludiu

Foto: Pixabay; Adaptare: Casa de Traduceri

De fapt, preludiul este o condiție esențială pentru ca ea să se bucure de un orgasm care să-i ia mințile.

Citește mai jos 14 moduri pline de imaginație prin care să transformi preludiul într-o joacă distractivă pentru amândoi!

Încearcă această încălzire fantastică

Masajul precoital: Ca încălzire pentru marele eveniment, începe prin a o masa pe toată lungimea picioarelor, de la coapse spre glezne.

Apoi concentrează-te pe laba piciorului, apăsând puternic pe călcâie și pe toate punctele de sub călcâi. Apoi treci la degetele de la picioare și masează-le individual.

Desigur, dacă igiena ei impecabilă te încurajează să-i sugi degetele, o să o duci la extaz.

Întreabă ce o excită

Dă cărțile pe față și întreab-o direct ce îi place în timpul sexului.

„Majoritatea femeilor adoră bărbații care vor să fie siguri că sunt satisfăcute”, spune Dr. Barbara Bartlik, profesor de psihiatrie la Universitatea Cornell. „Dacă observă că te străduiești din greu să îi faci plăcere, va fi mai probabil să-ți întoarcă favorul”.

Și spune-ne: Există un alt loc mai potrivit unde să-ți exersezi perseverența?

Crește nivelul preludiului

Îmbunătățește calitatea preludiului și n-o vei mai auzi niciodată că se plânge de cantitate.

„Dacă te porți ca și cum vrei doar să faci toți pașii cât mai repede ca să ajungi la sex, o să observe și o să-i ia mai mult până se excită”, spune Dr. Michael Perry, sexolog.

Așa că fă doar ce vrei să faci. Dacă îți plac gleznele ei, mângâie-le. Dacă îți place fundul ei, sărută-l.

„Când unui bărbat îi place ce face, asta se va vedea și o va excita și pe ea”, spune Perry.

Ia-o încet

Da, clitorisul este evident punctul central al atenției tale. Dar mulți bărbați nu știu ce să facă cu el.

„Stimularea directă a clitorisului poate să fie de fapt dureroasă”, spune Cathy Winks, autoarea The Good Vibrations Guide to the G-spot. „Este mult mai bine să freci capișonul clitorisului [zona unde se unesc labiile] sau să masezi clitorisul pe lateral decât să atingi direct capul”.

Atunci când te joci cu clitorisul în timpul sexului oral, Birch te sfătuiește „concentrează-te pe clitoris, dar nu te concentra pe clitoris. Clitorisul reacționează cel mai bine când e tachinat, așa că cel mai bine e să-l lingi și să-l sugi puțin, să crești tensiunea, apoi să te retragi puțin, ca apoi să te ocupi din nou de el”.

Folosește ‘tehnica cifrei 8’

Tehnica de stimulare cu limba în forma cifrei 8: Când te ocupi de ea acolo jos, stimulează-i zona din jurul clitorisului în forma cifrei 8. Excit-o sugându-i cu blândețe clitorisul până începe să se umfle, apoi desfă-i încet labiile cu degetele.

Folosește partea alunecoasă de dedesubtul limbii și fă cercuri în jurul clitorisului, mai întâi spre stânga, apoi spre dreapta. Apoi, cu partea mai aspră de deasupra limbii, treci rapid de la dreapta la stânga, apoi de sus în jos.

În cele din urmă, formează cu limba conturul cifrei 8 în jurul clitorisului, folosind alternativ partea moale de dedesubtul limbii și vârful mai tare. Schimbă mereu nivelul de fermitate a atingerii.

Extinde-ți repertoriul

Extinde-ți repertoriul de sex oral cu această metodă: Te așezi perpendicular pe corpul ei, astfel încât să-i atingi clitorisul cu limba într-o mișcare transversală, și nu de sus în jos. Se va bucura de această schimbare a felului în care e stimulată – sperăm noi suficient de tare încât să-ți întoarcă favorul.

O parte a corpului care nu trebuie neglijată

Deseori trecute cu vederea ca simple obstacole în calea vaginului, labiile sunt intens inervate și nu ar trebui deloc ignorate. Apucă fiecare labie între degetul mare și arătător și maseaz-o cu finețe, stimulând-o de sus în jos și înapoi.

Sau folosind toate degetele și palma, presează labiile una peste cealaltă, cu o mișcare (foarte blândă!) care aduce cu frământatul aluatului.

Cea mai bună poziție pentru a atinge punctul G

Majoritatea experților spun că stimularea punctului G funcționează cel mai bine când o faci cu mâna, deoarece permite o manipulare mai subtilă. Dar asta înseamnă mai puțină distracție pentru tine. Pentru a ajunge la punctul ei G în timpul actului sexual, penetreaz-o doggy-style pe la spate.

„E cel mai bun unghi pentru a ajunge la punctul G”, spune Cathy Winks. Pune-ți mâinile pe șoldurile ei și trage-o spre tine de câte ori împingi.

Lasă-te jos și arată-i flotarea sexuală

Există un motiv pentru care fetele leșină când văd un pachet de mușchi. Ele știu prea bine că un bărbat cu un abdomen puternic o să fie grozav la pat.

Flotările sexuale reprezintă o modalitate excelentă prin care să-ți exersezi abdomenul pentru ea: Așează-te în poziția standard de flotare în care ai sta la sală. Apoi roag-o să se strecoare sub tine. Această variație a poziției misionarului funcționează foarte bine pentru tipii cu un abdomen plat, spune expertul sexolog Dr. Michael Perry.

„Ar trebui să-ți ții brațele pe lângă corpul ei și să împingi cu umerii și cu mușchii abdomenului”, spune el.

Încearcă poziția ‘X’

Femeilor le plac bărbații cu brațe puternice. Pune-ți brațele în valoare în poziția „X”.

Stai cu fața la partenera ta, cu picioarele depărtate. Când o penetrezi, pune-o să-și treacă picioarele peste șoldurile tale. Atât tu, cât și partenera ta trebuie să vă sprijiniți cu brațele în spate, depărtate la lățimea umerilor.

Ține-ți brațele drepte, apoi lasă-te în spate sprijinindu-te pe ele, astfel încât să-ți arcuiești spatele și să ridici ușor pelvisul (împreună, corpurile voastre vor forma litera X). După ce v-ați așezat în poziție, lăsați-vă pe brațe și mișcați pelvisul pentru a crea o împingere puternică.

Un truc pentru a rezista mai mult

Dacă te îngrijorează că termini prea repede, încearcă să-ți conștientizezi mai bine senzațiile dinainte de orgasm.

Majoritatea bărbaților nu recunosc decât acea ultimă senzație, de unde nu mai există cale de întoarcere, care apare chiar înainte de ejaculare, spune David Copeland pe site-ul How to Succeed with Women. La momentul respectiv, deja e prea târziu să mai faci ceva.

Încearcă să te familiarizezi cu cele două sau trei senzații mai subtile care precedă acea senzație anume, astfel încât să o iei mai încet în momentul potrivit.

Dacă o săruți va reuși să reziste

Ești aproape, ești foarte aproape, dar uiți cum ai ajuns acolo la început.

„Femeile își iau cea mai mare plăcere erotică din săruturile frecvente și pasionale”, spune Britton. „Dacă ai senzația că începe să-și piardă interesul, sărutul este mereu cea mai bună cale să o aduci înapoi”.

Nu uita însă că săruturile pasionale nu înseamnă neapărat să-i palpezi frenetic amigdalele cu limba. Încearcă să alternezi jocul cu limba cu sărutul ocazional cu gura închisă pe nas, pe ochi și pe frunte.

Un alt truc fantastic pentru a rezista mai mult

„Pentru ea 14 minute înseamnă doar ceva extrem de banal. A venit momentul să fii bărbat timp de o oră întreagă.

Rock and roll. Înainte să te apropii prea mult de termenul limită de 14 minute, penetreaz-o cât de adânc poți și apoi oprește-te din împins. Acum apas-o cu oasele pelvisului și mută greutatea în sus și în jos într-un fel de mișcare de legănare.

Asta nu te va stimula foarte tare, astfel încât vei rezista mai mult, dar se poate dovedi mult mai stimulant pentru ea”, spune Dr. Jed Kaminetsky, profesor de urologie.

Răsplătește-o pentru curaj

Când inițiază ea acțiunea, fă un efort suplimentar să o satisfaci sexual și spune-i cât de mult te bucuri. Spune-i cât de mult ți-a plăcut că a preluat ea inițiativa. Uneori, femeile se întreabă dacă vei reacționa negativ când inițiază ele acțiunea sau dacă asta te face să te simți inconfortabil.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here