Tacos de peste la grill

29 noiembrie 2007

Cum poti impleti mancarea mexicana cu un pis de peste? Mai ales pe gratar, combinatie este incredibil de savuroasa!

1-poza-interior-3.jpg

Cum poti impleti mancarea mexicana cu un pis de peste? Mai ales pe gratar, combinatie este incredibil de savuroasa!

Ingrediente:

  • varza rosie, tocata fin
  • 1 file peste alb
  • 2 limete
  • o ceapa
  • 2 lipii sau tortillas

Ingrediente suplimentare:

  • ulei
  • un mango curatat si taiat bucatele
  • un avocado curatat si taiat bucatele
  • o mana de patrunjel tocat
  • sare si piper
  • ½ lingura amestec de condimente

Mod de preparare:

1. Unge cu ulei un gratar sau o tigaie-grill. Preincalzeste-l la foc mediu.

2. Fa un sos amestecand bucatelele de mango, avocado, ceapa rosie, patrunjelul tocat si sucul de la o limeta. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

3. Unge pestele cu putin ulei, atat cat sa se prinda apoi pe el amestecul de condimente. Pune pestele pe grill si lasa-l sa se friga cate 4 minute pe fiecare parte. Da-l deoparte. Inainte sa sa iei gratarul de pe foc, incalzeste acolo si lipiile, cam 1-2 minute.

4. Imparte pestele in cantitati egale pe lipiile incalzite, adauga putina varza, iar pe deasupra toarna sosul de mango si avocado. Serveste fiecare taco cu cate o felie de limeta si cu ½ ceasca de fasole rosie (din conserva) peste care presari niste chimion.

Iti ies 2 portii. Per portie: 610 calorii, 45 g proteine, 75 g carbohidrati, 18 g grasimi (3 g saturate), 20 g fibre



Categorii: Nutriție

Comentarii



Aboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!






Noutăți